Kiszivárgott az Agenda 21 globális népirtásának forgatókönyve

2017. június 27., kedd




Lépésekre szedve látott napvilágot a dokumentum, mely leírja, milyen protokollok követik egymást abban a tervezetben, melyben 6 milliárd embert törölnek el a Föld színéről - állítja egy bennfentes.

Az Agenda 21 genocídium részletes, lépésekből álló tervezete kerülhetett elő, egy bennfentes szivárogtatása szerint.

A férfi azt állítja, hogy ő is tagja annak a belső csoportnak, mely a világhatalmi elitet alkotja, és mely készen áll, hogy hamarosan el is indítsa a protokollt.

A dokumentumban részletesen le van írva, hogy mi miután jön, mi mit is követ pontosan, és hogy az illuminátusok hogyan is veszik át a hatalmat a stratégiailag fontos elemek felett a világban, mielőtt az Agenda 21 működésbe lépne.

1. A médiafelületek teljes uralása. A média vállalatokon keresztüli uralása a híreknek, információknak. Ezzel végleg megszűnik a szólásszabadság, és többé nem szivárog ki ellenőrizetlen hír.

2. Globális piaci és gazdasági befolyás. Az illuminátusoknak, és a hozzájuk köthető hatalomnak ezer karú polipként minden országban "el kell foglalniuk" a nagy pénzintézeteket, be kell férkőzniük a gazdaságba. Ha már nem marad gazdaságilag vagy anyagilag független ország a világon, akkor érték el a teljes gazdasági és pénzügyi kontrollt.

3. Az Új világrend, egy egységes világkormány ötletének bedobása a közbeszédbe. Ez a folyamat már évek óta zajlik. Több fronton, több forrásból is felvetni azt, hogy a világ egy egységes világállamként tudna megfelelően működni. El kell hitetni az emberekkel, hogy kell a Földnek egy arc, aki a bolygó, és az egész emberiség arca lesz. Ő lesz egyben az Antikrisztus is.

4. Kataklizmák, fenyegetések mesterséges generálása. A bevándorlás és az Iszlám állam létrehozása mindig is a háttérhatalom ténykedésének eredményei voltak, hogy így gyengítsék a nemzetállamokat és Európát. A következő fázisban egy még nagyobb kataklizma kirobbantása lesz a cél, ami egy háborús konfliktus lesz. Így az emberek egy kis része, és a nemzetek egymással fognak végezni

5. A terror és az iszlám, valamint a kaotikus állapotok együttesen elhozzák azt a hatást, hogy a nemzetállamok feladva szuverén jogaikat, csatlakoznak majd az újonnan létrehozott világszervezethez. Ez lesz az Új világrend elődje. Európa, és a világ polgárai önként mondanak le szabadságjogaikról, és vetik alá magukat egy totális megfigyelési rendszernek, hogy a terrort, és egyéb veszélyeket felszámolja a világkormány.

6. Az emberek megmérgezése és kiirtása. Ez a legfőbb és legfontosabb lépése az Agenda 21 tervezetnek. Az emberiséget a vízkészleteken keresztül, és a levegőbe juttatott vegyszerekkel - chemtrailekkel - betegítik meg, és csak egy maroknyi emberi populáció lesz birtokában az ellenszernek, mely nyomán immunisak lesznek ezekre a betegségekre. Az emberek világszerte hullani kezdenek, és már túl késő lesz, mire rájönnek, mivel van dolguk, addigra már 6 milliárd ember egyik hónapról a másikra elpusztul.

7. A technológia előkészítése az emberiség globális átverésére. A vírus elterjesztésével egyidőben a HAARP és a NASA segítségével hologramokat vetítenek az égre, mellyel Jézus második eljövetelét szimulálják, így verve át a kataklizmát túlélő 1 milliárd embert. A túlélők azt fogják gondolni, hogy eljött Isten országa, és egy egységes világvallásba fognak áttérni. Ez egy több éves folyamat lesz, melynek végén egyensúly, és béke uralkodik majd a Földön.

Az emberek ettől kezdve a kataklizma utáni első és egyetlen állam, az egységes világállam, azaz az Új világrend polgárai lesznek. Agymosottan fognak rabszolgaként dolgozni a világhatalmi elitnek, mely a világ erőforrásainak nagy részét birtokolni fogja.

Mivel azonban az agymosás nagymértékű lesz, ez nem fog bennük tudatosulni, és azt fogják gondolni, hogy Isten örökkévalóságába nyertek bebocsátást.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés új világrend illuminátusok háttérhatalom agenda 21


Megtekintések száma: 150579





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet