Kiszivárgott felvétel került elő az 51-es körzetből: perdöntő felvétel egy idegen vallatásáról?

2019. június 16., vasárnap




1964-ben egy földönkívüli lénnyel készítettek interjút az 51-es körzetben, aki EBE-3-nak nevezte magát. 

Az interjú egy speciális szalagra rögzítették, majd titkosították. A videó azonban később kiszivárgott, és berobbant a hírekbe. Mi az igazság az 1964-es EBE-3 interjúval kapcsolatban?

Régóta vitafórumok, sőt, tévéműsorok tárgyát képezi az a felvétel, melyet állítólag az 51-es körzetben készítettek egy titkos projekt keretében, egy idegen világból érkezett földönkívüli lénnyel.

Az idegen EVE-3-névre hallgatott, az interjúztató pedig egy bizonyos "Victor" volt, legalábbis így hivatkozott önmagára.

Az idegen lényt akarata ellenére tartották fogva az 51-es körzetben, többek között ezért is titkosították sok-sok évre a felvételt és az ügyiratot, hiszen ez nemzetközi jogszabályokba ütközik, annak ellenére sem etikus, hogy egy idegen lény nem tekinthető állampolgárnak hivatalosan.

Nem mellesleg az idegenek kilétét a kormányok már évtizedek óta próbálták titokban tartani, így ez még egy okkal több volt, hogy ne kerüljön nyilvánosságra ez a felvétel.

Magáról a felvételről egyébként nem sokat tudni, mint ahogyan az idegenről sem, akit a videón láthatunk. 

Egyesek szerint EBE-3 a roswelli katasztrófa egyik szerencsés túlélője volt, akit több évtizeden át fogva tartottak, míg végül 1964-ben elkészítették vele az interjút.

Más elképzelések szerint ez a lény egy később elfogott földönkívüli lény, akiből információkat próbáltak kiszedni a Roswellben lezuhant csészealj meghajtási rendszerére vonatkozóan.

A szkeptikusok szerint csak egy ügyes trükkfelvételről van szó, az ufó hívők viszont az ufókutatás Szent Gráljaként mutogatnak a videóra.

Bárhogyan is, az igazság még mindig odaát van...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés földönkívüli


Megtekintések száma: 314518





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet