Kiszivárgott ufó titkok: hiteles lehet az egyik háromszög alakú objektumról készült felvétel?

2023. július 17., hétfő
Amerikának tényleg létezik egy sötét, titkos űrprogramja?

Nemrég előkerült egy olyan felvétel, mely korábban szivárgott ki a netre.

Ezen egy háromszög alakú objektum látható, amint az éjszakai égbolton halad át Párizsban.

Sokáig úgy hitték, hogy ez ténylegesen egy valós ufó videó, aztán egyre többen jelentek meg, akik azt mondták, hogy talán csak egy ügyes átverés, vagy egy számítógéppel készített anyag.

DeLonge a Blink 182 együttes frontembereként vált ismertté, és azért, mert az utóbbi években meglehetősen lelkes és alapos ufó kutatóvá vált.

Azt6 kell tudni még róla, hogy a zenekarból való kiválása után megalakította a földönkívüli élet kutatására szakosodott To The Stars Academyt, amely több korábbi bennfentes katonai és kormányzati beosztásban lévő személyt is a tagjai közt tudhat.

Szakadatlanul kutatta az elmúlt évek nagyobb ufó rejtélyeit, és hiszi, hogy nme vagyunk egyedül a világegyetemben.

Nemrég robbant a bomba, miszerint a videó tényleg kiszivárgott, és amit láthatunk rajta, az maga a valóság. Azaz nem számítógépes trükk eredménye hanem tényleg lebegett az égen Párizs felett egy háromszög alakú ufó - azaz azonosítatlan repülő tárgy.

DeLonte és sok más társa szerint azonban ezen a felvételen bár valódi, nem földönkívüliek láthatók, hanem az USA egy titkos repülőgép programja.

A TR-3B egy olyan szupertitkos, főleg a szóbeszédek szerint idegen technológiára épülő űrjármű, amivel a kozmikus térben is utazni lehet, akárcsak a Föld légkörében.

Sokak szerint a TR-3B alapjai valójában az 1947 nyarán Roswellben lezuhant ufó darabjai, és az azok vizsgálata által megtudott műszaki megoldásokon alapul.

A mai napig nem tudni, hogy pontosan hogyan készült, hiszem egyfajta kémszerkezetről van szó, amivel kapcsolatban az USA kormánya nagyon szűkszavú.

Nagyon mély rejtély alakult ki a TR-3B körül, mely már évtizedek óta gondolkodóban tartja nem csak az ufó kutatókat, de a széles nyilvánosságot is.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 203832

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet