Kiszivárgott videó egy repülő csészealj tesztjeiről az 51-es körzetből! Konkrét bizonyíték?

2023. június 14., szerda




Az emberiség tényleg idegen technológiával kísérletezik?

Immáron letagadhatatlan, hogy az 51-es körzetben olyan idegen technológiával kísérleteznek évtizedek óta, amire a Roswellnél lezuhant csészealj tanulmányozása során tettek szert?

Egy megdöbbentő, archív felvétel látott napvilágot, melyen állítólag egy repülő csészealj első tesztjeit láthatjuk.

A fekete-fehér felvétel feltehetően nagyon régi, és az 1947-es eseményeket követő években készülhetett.

Nem tudni, pontosan ki volt az, aki rögzítette a felvételt, de feltehetően egy magasrangú tiszt lehetett. Semmi esetre sem lehetett drón a videón látott szerkezet, hiszen abban az időben még a hadsereg nem rendelkezett ilyen eszközökkel.

A korong alak jól kivehető az egyébként nem túl tiszta videóból.

A felvételt ennek ellenére sokankétes eredetűnek tartják, mivel nem sikerült lenyomozni, hogy kitől, és honnan származik, sem a pontos dátumot, hogy mikor is készülhetett.

Az ellenben jól ismert tény, hogy az 51-es körzetben, és annak közelében igen gyakran lehetett látni napjainkban is olyan azonosítatlan, furcsa alakú repülő szerkezeteket, melyek még ha ember alkotta tárgyak is, nem a szokványos technológiákon alapulnak.

Az egyik ilyen videón - amit lent is megtekinthetsz a másik videó alatt - például egy hatalmas, lopakodóra hasonlító, mégis különleges vonalvezetéssel rendelkező szerkezetet látni, ahogyan elsuhan a felvételt készítő személy felet.

Sokak szerint különleges tesztek zajlanak az 51-es körzetben, részben idegen, részben az abból kifejlesztett emberi technológia felhasználásával.

Ám a kormányzat és a hadsereg minderről hallgat, mivel ezek katonai titoknak minősülnek, akárcsak az idegenekkel való fedett együttműködés…

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 103298





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet