​Kiszivárgott videó: Földönkívüli technológiát teszteltek a 90-es években

2021. április 8., csütörtök




Az ufológusok és az összeesküvés-elméletek kedvelői közt évtizedek óta köztudott tény, hogy az amerikai illetve az orosz hadsereg birtokában van különféle földönkívüli tecnológikáknak, de eddig nem igazán volt kézzelfogható bizonyíték rá. Csakhogy előkerült egy filmfelvétel, amely bizonyítja ezt…

Az A.R.V. (Alien Reproduction Vehicle), vagy másként, a földiek által újragyártot idegen járművek legendája már évtizedek óta lázban tartja a téma iránt érdeklődőket. 

Eddig csak feltételezések voltak arról, hogy egyáltalán léteznek és a világ vezető hatalmainak hadseregei kísérleteznek velük.

Antigravitációs meghajtás, térhajtómű, különféle álcázó berendezések, elektromágneses blokkolók, vagy éppen eddig elképzelhetetlen fegyverzet… ezeket mind a korábban lezuhant, vagy lelőtt és begyűjtött földönkívüli járművek roncsaiból nyerték ki titkos bázisaik mélyén.

Ilyen bázisra (51-es körzet) került került a Roswellnél lezuhant repülő csészealj, és az oroszországi Szverdlovszkban elfogott idegen jármű is…

A szóban forgó filmrészletet állítólag a Fülöp-szigetek felett vették fel az 1990-es években, egy katonai repülőgép ablakából, amely mellett egy, a földiek által gyártott és ember vezette repülő szerkezet látható… a felvétel 2013-ban kezdett terjedni a mélyweben, majd, később kikerült a világhálóra is. 

Bár sok információ nem derült ki a a filmről, annyit tudni lehet, hogy az antigravitációs technológiát tesztele az amerikai hadsereg, amit a Titkos Űrprogramjukban kívántak hasznosítani.

Ha mindez igaz, akkor elég sok megmagyarázhatatlan amerikai UFO-észlelés nyer értelmet, illetve a Titkos Űrprogram legendája is kezd kilépni a fikciók sorából. Ez utóbbiról is számos elmélet született már. 

Egyes vélekedések szerint a Naprendszerben jelenleg is nyolc, hatalmas, henger alakú anyahajónk cirkál és kutatja a bolygókat és holdjaikat az idegenek és új erőforrások után…

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 34636





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet