Kiszivárgott Wikileaks dokumentumok bizonyítják: az ENSZ eltusolja az idegenek létezését!

2017. szeptember 1., péntek
Hihetetlenül mélyre ásó Wikileaks dokumentumok kerültek nemrég napvilágra, melyek bizonyíthatják azt, hogy az ENSZ nem csak tud az idegenek létezéséről, de nagy erőkkel azon volt a közelmúltban, hogy megakadályozza az idegenek létezésére fényt derítő nyomozásokat, feltárásokat.

Az Egyesült Államok Minisztériuma és az ENSZ közötti levelezést tartalmazó dokumentumok, iratok arról beszélnek, hogy annak idején 1978-ban az ENSZ majdnem felállított egy bizottságot, mely az idegenekkel kapcsolatos dolgokat, és ufó jelenségeket vizsgálta volna.

Az egész kezdeményezés az információk szerint Sir Eric Gairy-től indult egy kis Karibi térségből, Grenadából.

Ő ugyanis személyes missziónak tartotta az ufókkal kapcsolatos jelenségeket, és eltökélt szándéka volt, hogy kivizsgálta, mi állhat ezeknek a hátterében.

Több kérelmet is benyújtott az ENSZ részére, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt, és állítsanak fel egy különleges bizottságot, egy olyan szervezetet, mely képes lehet kivizsgálni a világszerte tapasztalható ufó jelenséget.

Válasz eleinte nem érkezett az ENSZ részéről, de a politikus hajthatatlan volt, és egyre több támogatót kerített maga mellé különféle tudósok, szakemberek, sőt, még asztronauták személyében is.

Sokan azt hitték, hogy az egész USA álláspontja ez, amit Eric Gairy képvisel. 

A Wikilieaksre nemrég kiszivárgott információk szerint rengeteg levelezés és üzenet zajlott le az ENSZ és a politikus között ennek a bizottságnak a felállítása ügyében.

Grenada függetlenséget csak 1974-ben kapott az USA-tólés azonnal öntudatra ébredt, és az idegenek utáni hajszát firtatta, ami nem volt túl okos döntés sokak szerint.

Az ENSZ ugyanis végül nem állította fel a bizottságot, és ebben támogatta Amerika is, mondván hogy az idegenekről szóló beszámolók megbízhatatlanok, és valójában téved érzékelés szülöttei az égen röpködő idegen korongok.

Talán nem a véletlen műve, hogy az ENSZ következetesen megtagadta egy ilyen bizottság létrehozását, és 1979-ben politikai puccs során Eric Gairyt eltávolították posztjáról.

Sokak szerint túl sokat akart tudni, holott az ENSZ és az Amerikai kormány titkos megállapodása szerint az idegenek létezése nem tudódhat ki, ezért semmilyen erre irányuló vizsgálatot nem indíthattak akkoriban.

Sok összeesküvés elmélet szerint az ENSZ nem tudta megindokolni, miért nem nyitja meg ezt a bizottságot, hiszen a költségkeret meglett volna rá, és indokolt is lett volna egy alapszintű kivizsgálás, elvégre valóban világszinten zajló észlelések tisztázásáról lett volna szó.

Nem mindennapi esetet rögzített a biztonsági kamera. #érdekes #hihetetlen

Közzétette: Hírmost – 2017. szeptember 1.

Az ENSZ azonban jobbnak látta, ha meghiúsítja a tervezetet, és minden információt eltussol az idegenekről, nehogy valaki túl mélyre ássa magát a titkos irattárakban.

Állítólag Roswell óta sejtette az ENSZ, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben. Később pedig saját vizsgálataik is bizonyították ezt a tényt.

Egyes Európai küldöttek titokban találkoztak is idegen lényekkel, akikkel egy csillagközi szerződés értelmében gazdasági és technológiai szerződést írtak alá, mely beindította az emberiség technológiai fejlődését.

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés roswel ensz


Megtekintések száma: 121520

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet