Kiszivárogtak a kínai űrszonda fotói a földönkívüliek holdbázisáról? Ez mindent bizonyíthat?

2018. december 21., péntek
A NASA számára ez már letagadhatatlan?

A hírhedt UFO-vadász ismét beletenyerelt valamibe. 

Alighogy megírta és közzé tette legújabb cikkét a nemrég kiszivárogtatott, döbbenetes kínai műholdas fotókról, azt érdekes módon a Googgle blokkolni kezdte, így senki sem olvashatta. A cikk természetesen másodszor már átment a szűrőn, nehogy egyértelmű legyen a szándékos tiltás.

Scott C. Waring belefutott egy érdekes videóba, amelyen a kínai Chang’e-2 holdszonda fotóit szivárogtatta ki egy névtelenségbe burkolódzó forrás.

Nem akarunk tippeket adni, de alighanem a kínaiak is tisztában vannak vele, hogy a tégla minden bizonnyal az űrprogramjukban dolgozik, mivel simán hozzáfért az eddig eltitkolt képekhez. Waring szerint ebben a témában igen kevés a kínai hamisítvány, szemben az amerikaiakkal, így hitelesenek tekinti a fotókat.

A felvételeken tisztán kivehető, hogy a Hold egyik kráterében mesterséges alakzatok, vagyis építmények rejtőznek. A szabályos élek és a sarkok mennyisége nem lehet a véletlen műve.

Az UFO-kutató szerint a kínaiak már régen tisztában vannak azzal, hogy égi kísérőnkön bázisokat építettek a földönkívüliek. 

(Nem véletlen, hogy annyi rádiótávcső keresi az idegenektől érkező jeleket.) Szerinte ezt az amerikaiak is tudják már évtizedek óta, és a NASA azért bombázta titokban a Hold egyes területeit, hogy elpusztítsa ezeket az ősi építményeket.

A névtelen forrás azt állítja, hogy “Kína hamarosan közzé teszi a Chang’e-2 hold orbiter által készített nagy felbontású fótókat és a NASA-nak csalás és árulás miatt kell majd felelnie.” - írja a napiufo.hu

Ha mindez igaz, akkor egy új korszak kezdődik, és remélhetőleg még ennél is több, eddig rejtegetett felfedezés fog napvilágra kerülni.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, és reméljük nem csak egy újabb szenzációhajhász összeesküvés-elméletről van szó…

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: napiufo.hu, ufosightingsdaily.com

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 31411

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet