Kiszivárogtak a TR-3B szabadalmi tervei? Tényleg idegen technológián alapuló repülő szerkezetről van szó?

2017. május 18., csütörtök
A szabadalmi bejegyzés és dokumentumok egy háromszög alakú, idegen technológiát használó hajtóművel felszerelt szerkezetet ábrázol.

Lehetséges, hogy lényeges információk kerültek felszínre a TR-3B-vel kapcsolatban?

A TR-3B-ről sokan úgy tartják, hogy ez a világ legtitkosabb, egyben legfejlettebb technológiára épülő, amerikaiak által - egész pontosan a Pentagon által - pénzelt és létrehozott repülő szerkezete.

Rengeteg különféle szóbeszéd, és félinformáció kering róla az interneten, és a sajtóban, mivel a légierő nagyon titkolózik az ügyben.

Abban azonban szinte mindenki egyetért, hogy a szerkezet alapjai még 1947-be nyúlnak vissza. Ekkor zuhant ugyanis le Roswellben az a repülő csészealj, melynek műszaki megoldásaid tanulmányozva kifejlesztették a TR-3B alapjait.

Nemrégiben páran felfedezték, hogy egy olyan szabadalmi bejegyzés, és hozzá csatolt dokumentumok láttak napvilágot, melyek egy háromszög alakú objektumot írnak le, részletes műszaki adatokkal, az alján egy hatalmas hajtóművel.

Természetesen a dolog nem hagyta nyugodni az újságírókat sem, és egyesek utána is jártak a történetnek, és a közzétett szabadalom eredetének.

Kiderült, hogy az egész egy bizonyos John St. Clair feltaláló nevéhez fűződik. Az ő neve felmerül egy másik, eddig nem használt, új meghajtási rendszer kapcsán is. 

Az információk alapján egy úgynevezett "forgó elektrosztatikus meghajtásról" van szó, egy olyan eljárásról és technológiáról, amit a publikum talán még soha nem látott működésben.

A szabadalmi dokumentum alapján egy háromszög alakú űrhajóról van szó, amit a papírok alapján US 20060145019 A1 kódnévvel illettek.

A motorokkal generált forgó elektrosztatikus meghajtási rendszer szabadalma is bejegyzett, noha alig tudni róla valamit. A működése során a téridőben hoz létre húrokat, és a görbületek hatására képes meghajtási rendszerként viselkedni.

Nagyon sokan vélik úgy, hogy ezek a dokumentumok közvetlen bizonyítékai annak, hogy a TR-3B-ről szóló történetek, információk, és titkosszolgálati jelentések mind igazak.

A hadsereg tehát idegen technológiát használ a bolygó legfejlettebb repülő szerkezetéhez?

És vajon valaha bemutatják-e a publikum számára is ezt a technológiát, és űrrepülőgépet? A kérdés költői volt...

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegenek összeesküvés titkos katonai kísérletek titkos katonai technológia titkos katonai program tr-3b fekete manta black manta


Megtekintések száma: 110197

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet