Kiszivárogtak az 51-es körzet és Roswell titkai - államtitkok kerültek ki az idegenek létét bizonyítják!

2020. március 1., vasárnap




Denis Balthazar, a Roswell Morning Dispatch helyi napilap agilis munkatársa elhunyt, mielőtt még a teljes titkot átadhatta volna a roswelli ufószerencsétlenséggel kapcsolatban?

Vajon mi történt azon a végzetes estén, és valókban találtak-e a fóliaszerű roncsok között idegen testeket, melyeket később az 51-es körzetben szállítottak?

Egy biztos: rengeteg furcsa momentum történt aznap éjszaka, melyre a mai napig nincs magyarázat a hatóságok részéről, és ez meglehetősen árulkodó.

A Roswell Army Air Field (RAAF) katonái gyorsan lezárták az időközben kiérkezett érdeklődők elől a területet ahová az ismeretlen tárgy zuhant, a birtokon talált ismeretlen tárgyakat pedig sietősen összeszedték és elszállították a légi bázisra.

Ha valóban "csak" egy meteorológia léggömb volt, akkora erre miért volt szükség?

És miért rendeltek kis méretű szállítható koporsókat a roswelli halottasházból az ottani vállalkozó későbbi vallomása szerint?

Ezek ugyanis a férfi állítása szerint gyermek méretű koporsók voltak, de soha nem mondták meg neki, hogy mire kellenek.

Az eset után évekkel később tűnt fel egy lesötétített kormányzati furgon, melyből két tagbaszakadt alak szállt ki és kérdezgette az aznap éjszakáról a férfit.

Amikor látták, hogy nem tud túl sokat, és nem is áll szándékában kiállni a sztorival a nyilvánosság elé, ott hagyták. Később esett le neki, hogy fekete ruhások voltak, akikről rengeteget hallani, és akik sok hasonló ügyben "koronatanúk" eltüntetéséről voltak ismertek.

De visszatérve Roswellre:

Ott volt a helyszínen Denis Balthazar, a Roswell Morning Dispatch helyi napilap agilis munkatársa is, aki később egészen másképp emlékezett vissza a történtekre, mint ami a jelenleg is képviselt hivatalos álláspont.

William Brazel még a katonák kiérkezése előtt összegyűjtött néhány törmeléket, amelyeket be is mutatott George Wilcox seriffnek.

William „Mac" Brazel volt az a farmer, aki a várostól 50 km-re lakott, azona farmon, ahová becsapódott az ufó.

Arról is beszámolt, hogy találta meg a fóliaszerű maradványokat, és ehhez még hozzáfűzött valamit, „bizalmasan suttogva".

Aznap, amikor Brazel felkereste Wilcox seriffet, az egyik helyi napilap, a Roswell Daily Record címlapon közölte a RAAF parancsnoka, William H. Blanchard ezredes közleményét, amely szerint földön kívüli repülőeszköz zuhant le a roswelli határban.

Később azonban hirtelen álláspontot váltottak, és tagadni kezdték a repülő csészealj eredetét, és azt állították, hogy csak egy meteorológia ballonról van szó.

Sokak szerint Denis Balthazar rengeteget tudott az ügy részelteiről, azonban sohasem mondhatta el a teljes történetet, mivel ugyanazok a fekete ruhások fenyegették és tartották sakkban őt és a családját, mint akik világszerte félelemben tartották és tartják azóta is az "igazság kereső" embereket.

Az ügyet később még maga Brazel is tagadni kezdte, sokak szerint szintén azért, mert "jobb belátásra" bírták.

Azt nyilatkozta, hogy könnyen lehet, hogy tévesen tájékoztatta a seriffet.

Később államtitokká nyilvánították a "meteorológiai ballon" ügyét. Ez az ügyben az egyik leggyanúsabb momentum.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 84223





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet