Kitálal a neves űrtechnológiai cég vezetője az idegenekről!

2017. május 31., szerda
A NASA-val is kapcsolatban álló Robert Bigelow meggyőződése, hogy az idegenek már itt vannak a Földön.

Robert Bigelow nem kis figura az űrutazásban, és az űrtechnológiái fejlesztésében. Ő ugyanis a Bigelow Aerospace vezetője. A Las Vegasban található vállalat egyébként szoros kapcsolatban van a NASA-val.

A Bigelow vállalat és a NASA mostanában épp egy olyan repülő szerkezeten dolgoznak, mely könnyen kijuttathatná az űrhajósokat az űrbe, vagy még annál is távolabb.

Bigelow szinte biztos benne, hogy léteznek földönkívüliek, és ezt számos általa megtudott, és sejteni vélt információra alapozza.

A szakember és végvezér szerint rengeteg olyan eset történt az utóbbi időben a Földön, melyek megerősítették őt abban, hogy léteznek idegenek, méghozzá a bolygónkat látogatják nagyon rendszeresen.

Ez egyben azt is jelenti, hogy alapjaiban véve sosem voltunk egyedül a világegyetemben.

Egyes NASA-hoz köthető ismerősei is mind megmagyarázhatatlan égi jelenségekről, Föld körül keringő ismeretlen tárgyakról számolnak be neki.Van valami odakinn, amit a NASA sem tud mindig megmagyarázni. Náluk is vannak UFÓ dossziék, csal ezt nem hozzák nyilvánosságra, nem verik nagy dobra. Egy interjúban ezeket mondta az ufó kérdésről Bigelow:

- Ön hisz a földönkívüliekben?

- Igen, teljes mértékben meg vagyok győződve róla!

- Abban is hisz, hogy a Földet idegenek látogatják?

- Érezhető az idegenek jelenléte itt a Földön. Több millió dollárt költöttem, talán egyéni személyként sokkal többet, mint bárki más az Egyesült Államokban arra, hogy képbe kerüljön az ufókkal kapcsolatban.

- A jövő misszióinak egyik fő feladata tehát az idegenekkel való kapcsolatfelvétel lesz?

- Nem kell sehová mennünk. Az idegenek itt vannak a Földön, az orrunk előtt.

Robert Bigelow nem az egyetlen szakember, aki így vélekedik, olyan információk birtokában, melyek hozzájuk csepegtek be.

talán tudnak valamit? Ha igen, akkor mit? és miért nem adják közre őket? Előfordulhat, hogy hamarosan valami nagyobb dolgot tudhatunk meg a Földön állomásozó idegenekről?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 52421

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet