Kitálalt a NASA egykori űrhajósa: ufókat látott odafenn az űrállomás közelében - interjúban vallott!

2019. november 11., hétfő




Jerry Linenger, a NASA volt űrhajósa elárulta, hogy a Mir űrállomás fedélzetén számos eset fordult elő, amelyek miatt az űrhajó teljes személyzete csak a fejét vakargatta. 

Az amerikai asztronauta az anomáliákat "azonosítatlan repülő tárgyaknak" nevezte.

Linenger egyik élő interjújában beismerte, hogy öt hónapos űrben történt tartózkodása alatt számos bizarr tárgyat vagy megmagyarázhatatlan dolgot látott. Az űrhajós felidézte, hogy ő és asztronauta társai csak találgattak és kérdezgették maguktól, hogy mit is láttak 

- írja az ÚjVilágtudat

"Olyan dolgokat láttam, hogy meg kellett kérdeznem a csapat tagjait, hogy 'Mi a fene ez?'" - mondta Linenger.

Linenger, aki egyben az Egyesült Államok Haditengerészete Egészségügyi Szolgálatának nyugalmazott kapitánya, az orosz Mir űrállomáson töltött el több hónapot, amely az 1980-as évek közepétől 2001-ig működött.

Az egykori asztronauta két orosz űrhajós társával együtt öt hónapot töltött a Mir fedélzetén. 

Ez volt az első alkalom, amikor egy amerikai űrhajós egy külföldi űrruhát viselve hajtott végre űrsétát egy nem amerikai űrállomáson.

Linenger azonosítatlan repülő tárgyakról szóló története mellett azonban meg kell jegyezni, hogy nem említette, hogy idegeneket látott volna, csak olyan dolgokat, amelyeket nem tudott megkülönböztetni.

Azt mondta, hogy az űrben az űrhajósok gyakran nehezen tudják kitalálni, ha egy tárgy valahol messze van, vagy a közelben. Az űrhajós szerint az, amit látott, talán űrszemét vagy valami más, de akár valódi UFO is lehetett.

"Vajon egy 100000 mérföld távolságban lévő tárgy egy nagy űrhajó méretű lehet? Nagyon nehéz megkülönböztetni," - magyarázta Linenger. "De ha az ember látja ezeket a dolgokat, és azt mondja 'hűha, ez tök jó - nem tudom, mi volt ez pontosan, de biztosan nem műhold'".

Minden kiképzése ellenére Linenger azt mondta, hogy mindig izgatottnak érezte magát, ha észrevettek egy számukra ismeretlen tárgyat.

Az űrben való tartózkodás úgy tűnik, mintha az egyik legizgalmasabb és legfigyelemreméltóbb dolog lenne, amelyet az ember valaha is meg tudott tenni, de az egykori űrhajós elismerte, hogy ez az egész nem csak egy móka.

Ugyanezen interjúban azt is elárulta, hogy neki és űrhajós társainak nagy kihívásokkal kellett megküzdeniük, amelyek akár az életükbe is kerülhettek volna. 

Miközben a Mir fedélzetén voltak, Linenger és a két orosz asztronauta a Föld körüli pályán keringő űrhajó fedélzetén a legsúlyosabb tűzesetnek volt részese, amelyet drámai módon sikerült túlélniük. 

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚjVilágtudat

rejtély ufók összeesküvés


Megtekintések száma: 44601





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet