Kitálaltak a szakemberek: globális szintű megvezetés folyik: hamis diagnózisokat állítanak fel a profit érdekében!

2018. június 13., szerda
Azt mondták, ha erről mindenki tudna, akkor összeomolhat a rendszerszintű korrupció az onkológia iparában.

Hatalmas botrány robbanhat ki. Egyre több orvos és kutató áll fel, majd lép ki, és mesél arról a rendszerszintű folyamatról, ami világszerte midnen ország egészségügyében zajlik.

Szerintük az orvosok egy része - főleg a felsővezetés - valójában nem a betegségek meggyógyításában érdekelt, hanem a hamis diagnózisokban.

Sok esetben súlyos betegségeket állapítanak meg csak azért, hogy aztán gyógyszeres kezelésekre, drága műtétekre kerüljön sor.

"Ha szálka ment valaki kezébe, mindjárt levágnák a lábát" - jellemezte némi szarkazmussal a helyzetet számos orvos.

Az elmúlt években több orvosról is kiderült, hogy esküjét megszegve szándékosan hamis rákdiagnózist adott egészséges embereknek, majd kemoterápiás mérgekkel kezelte őket, hogy felvehesse az ezért járó jutalékot.

És ez még csak a jéghegy csúcsa. Ilyen jellegű visszaélések egész tucatjáról lehet tudni.

Egyre több a médiavisszhangot kapó eset, és számtalan korábban bizalmas akta is napvilágra került.

Több más betegségnél is ugyanez a helyzet. A rendszer azért működhet, mert az orvosokban megbíznak az emberek, és nekik egy része ezzel a nagy bizalommal él vissza.

Elvégre az orvos mindent jobban tud, és az emberek nem szívesen vitatkoznak velük.

Erre egy szűk, de annál ebfolyásosabb elit rájött, azóta pedig mérhetetlen profittal próbálják nyomás alá helyezni az egyes szegmenseket, mint az allergológia vagy az onkológia.

Ezen ágak ugyanis nagyságrendekkel több pénzt hoznak, mint bármi.

Rengeteg a szándékos félrekezelés, sok orvos vallotta be, hogy hallott olyan esetről, amikor egy egészséges embert kezeltek nem létező rákkal, hogy aztán a kemoterápiától ténylegesen daganatok képződjenek a testében.

A kemoterápia serkenti a rák növekedését és hosszú távon növeli a halálozási rátát. A legtöbb kemoterápiával kezelt beteg a kezelést követő 10-15 évben meghal, vagy különböző betegségek támadják meg.

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró egészség megelőzés botrány rákipar onkológia


Megtekintések száma: 36318

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet