Kitörhet a harmadik világháború, ha Hillary Clinton nyer a választáson?

2016. október 14., péntek
Vlagyimir Zsirinovszkij és támogatói szerint nagy valószínűséggel fog kirobbanni a harmadik világháború, ha Hillary Clinton nyeri az amerikai elnökválasztást.

Hihetetlen, szinte megrökönyödtető tézis kering az interneten, amit a jobboldali orosz populista Liberális Demokrata párt egyik vezéralakja mondott, mely szerint a harmadik világháború kitöréséhez kerülhetünk egészen közel, ha Hillary Clinton válik az Amerikai Egyesült Államok elnökévé.

Atomháború Hillary megválasztása esetén

Persze mondhatnánk, hogy kampány van, és egyszerűen Trump malmára szeretnék hajtani a vizet, de ez az összeesküvés elmélet talán több is, mint egy egyszerű összeesküvés elmélet, vagy alaptalan riogatás.

Érdemes megemlíteni, bár nem teljesen ide tartozik, hogy Hillary azt ígérte, ha megválasztják, akkor feloldja az Amerikában felgyűlt összes titkosított ufó, aktát, így talán ég a Roswellben történt 1947-es események is napvilágra kerülhetnek.

Ez már eleve egy belső feszültséget fog okozni, és rengeteg ember tyúkszemére fog rálépni ezáltal. Sokan ezért azt jósolják, hogy eleve nem lesz hosszú életű elnök, mert különböző érdekcsoportok fogják idő előtt likvidálni.A másik fontos tényező maga Oroszország. A legtöbb orosz úgy tartja, hogy Trump az egyetlen ember, aki csillapítani tudja a Moszkva és Washington közötti, veszélyesen mérgessé vált kapcsolatokat.

Sokan úgy vélik, hogy Hillary megválasztása esetén könnyen kitörhet egy tényleges atomháború, melynek beláthatatlan következményei lennének.

Pattanásig feszült viszony

Tény, hogy az oroszok és az amerikaiak között jelenleg pattanásig feszült a viszony, és szinte tapintani lehet a feszültséget. Vannak olyan politikai elemzők, akik úgy vélekednek, hogy ez már-már egy miniatűr hidegháborús állapotba torkollott, és nem sok választja el a tényleges hidegháborútól.

Egy rossz lépés bármelyik fél oldaláról könnyen beindíthat egy háborút, melynek nem lenne jó vége.

Beszédes lehet az is, hogy Vlagyimir Putyin még a külföldön dolgozó hivatalnokokat, állami dolgozókat és családjaikat is visszahívta Oroszországba.

Az, hogy miért kell ilyen gyorsan hazamenniük a diplomatáknak arra egyelőre nincs magyarázat.

Idegileg labilis

Hillary Clinton feltehetően Parkinson-kórban vagy valamilyen hozzá hasonló kórban szenvedhet, vagy egy még ismeretlen betegségben. Egyes források szerint ez mentális képességeire is hatással van, és az agya kezd teljesen leépülni.

Több korábban vele dolgozó testőr is arról számolt be, hogy váratlan dühkitörései vannak, melyek olyanok, mint a rohamok, hirtelen jönnek, majd minden ok nélkül elmúlnak.

Ha Hillary tényleg ilyen mentális állapotban van, akkor érthető, miért vizionálják sokan a harmadik világháborút a megválasztása esetén. Hisz ha ténylegesen nem teljesen beszámítható, akkor óriási hiba lehet a kezébe adni egy világot befolyásolni képes ország vezetését.

összeesküvés eltitkolt tények politika


Megtekintések száma: 20246

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet