Kíváncsi vagy, hogyan nézett volna ki Michael Jackson a műtétek nélkül, ha ma is élne?

2017. március 19., vasárnap
Grafikusok számítógép segítségével megalkották, hogy nézett volna ki Jackson élete vége felé, a műtétek nélkül. Sokkoló kép!

Michael Jacksont lehetett szeretni vagy nem szeretni, ám a zenéjébe nem nagyon lehet belekötni! Kinézetével már jóval inkább megosztotta az embereket!

Sokan azt gondolják, hogy egy speciális beavatkozás segítségével kifehérítette bőrét, mert nem tudott megbékélni bőrszínével. De mi az igazság?

Mi sem állhatna távolabb az igazságtól, mint ez a pletyka! Jackson gyakran utalt magára nyilatkozataiban és zeneszámaiban fekete bőrűként emberként. Egyáltalán nem volt identitászavara, sőt, büszke volt fekete bőrszínére.

A vitiligo nevű betegség volt az, ami miatt a bőre szép lassan kifehéredett, és ezt a média is kezdi elfogadni, tényként kezelni, hiszen a halottkémi jelentésében is szerepel a betegsége. A halottkém a következőket írta a jelentésbe:

"A bőr egyes részei nem mutatnak melanotikus pigmentet. Noha a melanociták jelen vannak, de csökkent mennyiségben. A bőrön ettől eltekintve nincsenek figyelemre méltó jegyek. Nincs jelen seb, vagy varrás nyoma"

Ugyan sokat vádaskodnak azzal, hogy a vitiligoban szenvedő betegek foltosan fehérednek ki, de Michael egyenletes fehér bőrrel rendelkezett. Igen ám, de azt kevesen tudják, hogy eredetileg ő is foltos volt, de mivel fontos volt számára a megjelenés, és a karrierje, így ügyesen elrejtette a foltokat.

1980 ban még így festett

Néhány évtized múlva pedig így:

Grafikusok számítógép segítségével megalkották, hogy nézett volna ki Jackson élete vége felé, a műtétek nélkül: 

Forrás: Tudnodkell.info

érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 27112

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet