Kómába esett, majd 3906-ban ébredt fel egy időutazó férfi

2022. november 25., péntek
Megdöbbentő időutazás a jövőbe?

Egy férfi, Paul Dienach megdöbbentő állítással állt elő, amit sokan nem hittek el, azonban olyan részletesen számolt be az eseményekről, hogy egyes nyitottabb emberek meg vannak róla győződve, hogy a férfi igazat mondhat.

Ráadásul Paul a történetét alá is tudta támasztani.

Arról van szó, hogy a férfi azt állította, hogy amikor kómába esett egy balesetet követően, akkor valahol a jövőben, 3906-ban ébredt fel.

Nem szokványos történet az egyszer biztos. És valószínű, hogy sokan nem fogják elhinni, noha Paul meg volt róla győződve, hogy így történt. Még egy naplóba is lejegyezte azt, amit látott.

De mi is történt a férfivel? Paul eredetileg egy különleges ritka kórban szenvedett, melynek következtében annyira leromlott az állapota, hogy 1921-ben eszméletét vesztette, majd mély kómába zuhant.

Sokan aggódtak a barátai, családtagjai közül, hogy valaha visszatér-e, felépül-e majd belőle. Aztán egy év múlva váratlanul fölébredt a kómából és egy olyan történetet mesélt el, ami mindenkit megdöbbentett.

Elmondta, hogy a jövőben, valamikor 3906-ban ébredt fel. Pontosabban elmondása szerint csakis tudata barangolt a jövőbeli Földön, mintha kilépett volna testéből, tehát nem volt fizikailag jelen abban a valóságban.

Viszont amit látott, minden nagyon is valóságosnak hatott számára.

Tudta, hogy a jövőben van, és kiderítette azt is, hogy ez a jövő 3096. Később pedig a tudata beleszállt egy testbe, akit Andrew Northmannek hívtak.

Ebben a testben tartózkodott a jövőben egy örvid ideig, és elmondta, hogy amit cska tudott, lejegyzetelt, megjegyzett.

Óriási változások lesznek abban az időben, és nem is fogjuk soha még csak fölfogni sem mi lesz akkor - állította. 

Amikor ez a bizonyos Andrew Northman - akibe beleköltözött a tudata - 3906-ban balesetet szenvedett, szintén kómában volt, és mikor felébredt, már Paul tudata volt benne. Idegenek nyelven szólalt meg, melyet akkoriban 3906-ban 20. századi svájci nyelvként azonosítottak, amit már nem beszéltek.

Paul azt is elmondta a jövőre nézve, hogy majdnem kétezer év alatt egy új emberi faj fejlődött az emberiséből ki, melyet ott Homo Occidantalis Novusként emlegetett a tudomány.

Egy átfogó, rengeteg információt tartalmazó naplóba írta le végül minden élményét, amit ott élt meg a jövőben. 1924-ben tuberkulózisban végleg elhunyt, naplóját pedig egy ismerősének ajándékozta oda.

Sokan nem hiszik el Paul történetét, noha az idő talán időt fogja majd igazolni.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek időutazás hihetetlen emberek időutazók


Megtekintések száma: 389230

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet