Komoly a baj: minden eddiginél durvább merényleteket terveznek az iszlám harcosok Európában! Biológiai fegyvert is bevetnének!

2017. október 23., hétfő




OSZD MEG, erről tudnia kell az embereknek!

Valami olyan dolog veheti majd kezdetét Európában, amire soha senki sem számított eddig. És amely sajnos hazánkat is óriási veszéllyel fenyegeti annak ellenére is, ha nem engedünk be egyetlen iszlám harcost sem a határainkon belülre.

Az európai titkosszolgálatok kaptak egy olyan fülest, ami, ha igaznak bizonyul, akkor felkell készülnünk a legrosszabbra.

Arról van szó, hogy a terroristák a pusztítás és gyilkolás új szintjét akarják elsajátítani.

Az Iszlám Állam mérgező gázokkal megtöltött bombák bevetését tervezi a kontinensen. Az ilyen szerkezeteket megpróbálnák feljuttatni vonatokra, vagy elhelyeznék a metróalagutakban vagy akár repülőgépeken is.

Sok szakértő szerint ráadásul ez még csak a kezdet. Ennél is komolyabb támadások jöhetnek majd.

Ami még aggasztóbb az európai szolgálatok számára, hogy a jelentésekben olyan anyagok szerepelnek, amelyek könnyen hozzáférhetők, előállíthatók, mint például a hidrogén-szulfid.

A terroristák olyan, veszélyes anyagokat is felhasználnának a támadásaikhoz, mint a klórgáz, vagy zárt terek esetén savat is bevetnének.

Sokak szerint az iszlám harcosok itt nem állnának meg, és idővel az a rettegett forgatókönyv valósulna meg, amitől Bill Gates is rettegett korábban, és felhívta rá Európa népét: biológiai fegyvert vethetek be.

Bár alapvetően Európa meghódítása a céljuk, de SEMMITŐL sem, riadnak vissza a cél elérése érdekében: a cél pedig Európa keresztény lakosságának kiirtása, a fejlett nyugat felszámolása.

A szolgálatok 2017 nyara óta egyre komolyabban foglalkoznak egy potenciális vegyi fegyverrel elkövetett támadás lehetőségével, ugyanis júliusban Sydney-ben kapcsoltak le két dzsihadistát, aki ilyen merényletet akartak elkövetni.

Ott kiderült, hogy utasszállító gépeken akartak vegyi bombát robbantani.

Idővel akár halálos vírusokat is elterjeszthetnek Európában, vagy olyan betegségeket, amik korábban nem voltka őshonosak a területünkön.

A veszély tehát nagyon nagy, és sajnos az országhatárok sem védenek meg ellene. A biztonságpolitikai szakértők szerint nem az a kérdés, hogy bekövetkezik-e egy ilyen támadás, hanem az, hogy MIKOR...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika iszlám kataklizma terror terrortámadás bevándorlás


Megtekintések száma: 176257





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet