Korlátozás nélküli bevándorlást sürget Juncker: itt a vége Európának!

2017. november 30., csütörtök
Már kötik a hurkot az egykoron virágzó Európai Unió feje felett! OSZD MEG másokkal, ha szerinted is a vesztébe rohan az EU vezetése!

Az Európai politikusoknak, főleg Junckernek teljesen elment az esze.

Sokan vérgőzösen fogadták azt a hírt, miszerint a politikus - aki nem mellesleg rendre részegen jelenik meg a különféle politikai összejöveteleken - azt tervezi, hogy az EU vezetésén keresztülnyomja javaslatát: korlátlan felső határral jöhetnének a migránsok az EU-ba.

Szerinte ugyanis Európa még mindig nem eléggé toleráns, és sokkal jobban a szívünkön kellene viselnünk a keleti barátaink sorsát.

Elvégre ők lesznek azok, akik viszonzásul, puszta szívességből erőszakolják majd asszonyainkat, feleségeinket, lányainkat.

És ők lesznek azok, akik egy kalifátust hoznak majd Létre Európában, Németország helyén. Azért a helyén, mert Németországot néhány éven belül teljesen legyalulják majd...

„Jean-Claude Juncker úgy fogalmazott, hogy Európának szüksége van az Afrikából érkező migránsok tömkelegére.

Az afrikai vezetőkkel tartott uniós tanácskozás után a Deutsche Wellének adott interjújában a brüsszeli vezető kifejtette, hogy a tömeges migráció nélkül Európa el fog tűnni.

Éppen ezért meg kell teremteni a szabályos feltételeit annak, hogy az afrikai migránsok korlátlanul a kontinensre jöhessenek.

Ha nem engedjük be ezeket az embereket a ház bejáratán, akkor a hátsó ajtón fognak bejönni, jobb az előbbit választani” – mondta Juncker, aki ismételten leszögezte, hogy Brüsszel figyelmeztette a migránskvótát és a tömeges bevándorlást ellenző tagállamokat, hogy engedelmeskedjenek és fogadják be a migránsokat.

Majd meglátjuk, mit csinálnak a tagállamok. A tömeges bevándorlás korunk egyik nagy kihívása és rá akarjuk bírni az országokat, hogy ugyanúgy vélekedjenek, mint az Európai Bizottság” – – közölte a brüsszeli vezető.

Juncker megdöbbentő állításai még nem értek véget. Szerinte Afrika is Európa történelmének része már most is, és nem lehet szinte különbséget tenni.

Az Európa parlamenti képviselők egytől egyig a migránsok korlátlan betelepítése mellett szállnak síkra.

„A tömeges migráció nélkül Európa el fog tűnni” - meri kijelenteni a pofátlan hazugságot Juncker. Az pedig egy pillanatra sem tudatosul benne - vagy nem is akarja, hogy tudatosuljon - hogy ezzel Európa nyaka fölött kötik már a hurkot.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika bevándorlás botrány jean claude juncker feéháborító juncker


Megtekintések száma: 23889

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet