Kormánybejelentés: az Opdivo nevű szer a rák gyógymódja, mely sikeresen alkalmazható a betegség ellen!

2017. augusztus 2., szerda
A kormány egy újfajta szert jelentett be, mely az állítások szerint valóban hatékony a rák ellen, és ezt klinikai tesztekkel, különböző kísérletekkel támasztottak alá.

Vagyis végre ténylegesen eljöhet egy rákmentes világ!

Az ausztrál hatóságok és a kormányzat bejelentése nyomán Greg Hunt Egészségügyi miniszter elmondta, hogy 4500 ausztrál állampolgár jogosulhat a gyógyszer használatához, mellyel megmenthető lesz a rákos betegek élete.

Az Opdivo nevű rákgyógyszert már jó ideje fejlesztik, és korábban is számtalan kedvező hír látott napvilágot vele kapcsolatban.

Először álatokon tesztelték néhány éve, majd az első emberi klinikai próbák is lezajlottak, óriási és áttörő sikerrel.

Nem csak a máj és az áttétes ráktípusok esetében hozott eredményeket, de a legújabb kutatások alapján a melanómát is képes visszafordítani, pedig ez az egyik legsúlyosabb, legagresszívebb bőrrák forma, mely hetek alatt elviheti a beteget.

A gyógyszer a kemoterápiás eljárásokkal ellentétben nem okoz jelentősebb mellékhatást, és nem visz véghez rombolást a szervezetben.

A T sejteket segíti, hogy az immunrendszer felvértezésével, az saját maga győzze le a rákos sejteket, és kényszerítse azokat sejthalálra.

A kormányzat mostani bejelentés arra irányul, hogy kísérleti alapon, de már széles körben a betegek elé tárják az új módszert, első körben legalább 4500 beteg részesülhet a kezelésben, mely sokak életét meg fogja majd menteni.

A kormány minden költséget állni fog, a rákkutatás talán legnagyobb szabású kezeléssorozatában.

Az újfajta gyógyszer nem csak megmenti, meg is fogja változtatni az emberek, és minden polgár életét. Egy rákmentes világba léphetünk be, ha a szélesebb körben való kezelések is beválnak a nagy számok alapján.

Ez pedig azt jelenti, hogy az ellenszer már úton van felénk is, és talán néhány éven belül idehaza is elérhetővé válik széles körben az életmentő kezelés.

Hogy ehhez majd a gyógyszeripar, és a gyilkos onkológiai gépezet mit fog szólni, azt még nem tudni, de úgy tűnik, hogy az AMA keze nem ért el Ausztráliáig, ahol sokkal függetlenebb az egészségügy.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség rák rákgyógyszer gyógyszeripar


Megtekintések száma: 167524

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet