Kötelező uniós propaganda tantárgyakat írnának elő az Európai iskolákban! Már most hatalmas a botrány!

2017. november 9., csütörtök
Jean Claude Juncker az egyik "ötletgazda". te is elküldenéd melegebb éghajlatra? OSZD MEG másokkal is!

Sokak szerint az egész tervezet és kötelezettség scak arról szólna, hogy így próbálják meg meggyengíteni a nemzetállamok nemzetudatát.

Ahelyett, hogy mindenki a saját országának hátterét tanulná, és hazafiakat nevelnének már az iskolapadokban, elidegenedő, homogén "européert" nevelnének az iskolásokból.

Az Európai Bizottság számára írt jelentésében Jean-Claude Juncker bizottsági elnök tanácsadója, Luc Van den Brande felhívta az eurokratákat, hogy az iskolásoknak legyen „európai tanulmányok” tantárgya, amelyet már az általános iskolákban kezdenének oktatni.

Az egész ötletet a Brexit szülte. Azaz azt, hogy a felnövekvő generáció már az iskolában kapja meg az „Európa-irányú” képzést.

Ez egy brutális módja a nemzetállamok elleni támadásnak.

Korábban is rengetegszer el lett mondva, vezetők figyelmeztettek arra, hogy EU és Brüsszel hatalmas támadást fog majd indítani a nemzetállamok ellen.

A cél egyértelműen az, hogy a nemzettudat kivesszen az emberekből.

Így ugyanis Európát teljes mértékben át lehet adni tálcán a primitív keletnek, és a migránsok hordáinak, egy multikultirális társadalom jegyében.

Juncker, és a hasonló gazemberek egyszerűen nem gondolnak másra, csak Európa végső szétzilálására, és még mindig vakon hisznek abban, hogy Európának kötelessége szolidárisnak lennie a bevándorlással kapcsolatban, holott ezzel Európa sírját ássák.

Németország már valószínűleg elesett, akárcsak Franciaország. Olaszországban is pokoli állapotok uralkodnak, Görögországban pedig az emberek az utcára kerülnek, mialatt a bevándorlók luxus hotelekben szállnak meg a kormány által...

Európának befellegzett, ha ezt meglépik?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika bevándorlás euórpa


Megtekintések száma: 28829

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet