Közel a vég? Könnyeznek világszerte a Szűz Mária szobrok, és vér szivárog Jézus sírjából

2021. június 19., szombat




A világ a szemünk előtt fog széthullani?

Több ízben számoltak be róla a Föld számos pontján az elmúlt időszakban, hogy a templomokban kihelyezett Szűz Mária szobrok furcsa jeleket viselnek magukon.

Egyrészt voltak olyan brazil templomok, ahol stigmák jelentek meg ezeknek a szobroknaka csuklóján.

A stigma egy olyan spirituális eredetű seb, mely Jézus keresztrefeszítésekor létejövő sebeket szimbolizál. Ugyanúgy jelennek meg és véreznek, mintha valós sebek lennének, gyakran mélyen vallásos embereken is előfordultak már a törétnelem folyamán.

A mostani jelenségek alapjaiban véve rémisztettek meg mindenkit.

Ráadásul a világon számos helyen vért könnyeztek ezek a szobrok. Ennek nem fejtették meg még mind a mai napig az okté, de a vallásos helybéliek szinte mindnehole gyöntetűen azt mondják, hogy köezleg a vég.

Szűz Mária azért sír, mert az emberiség kárhozatra fog jutni, Isten ugyanis meg fogja büntetni az embereket az elkövetett bűneikért.

Ha ez még nem lenne elég, A Szűz Mária mellett felhívták a figyelmet egy még hátborzongatóbb jelenségre is.

Mégpedig arra, hogy Jézus sírjából is elkedzett egy vöröses, sűrű folyadék szivárogni, mely sokak szerint vér lehet. Erről az esetről videó is készült.

A területet az izraeli rendőrség is lezárta a hír szerint, és még videóra is vették az eseményeket.

A felvétel nemrég bukkant fel az interneten, azóta szinte futótűzként terjedt el, számtalan média lehozta.

Senki sem tudja ugyanakkor, hogy a felvétel tényleg valódi-e. Mindenesetre a vallásosabb emberek már most kijelentették, hogy ez az egész a végidők közeledtét jelzik.

Ha ugyanis Jézus vérezni kezd, az azt jelenti, hogy hamarosan jön a végső elragadtatás ideje!

A videóhoz mások azt fűzték hozzá, hogyha tényleg valódi, akkor a szivárgó vérből mintát kellene venni, és megállapítani az abban található DNS eredetét.

A kérdés az, hogy ezek a dolgok véletlenül történnek-e, vagy van valami oka, és valóban állhat-e a világ széthullása, és a vég eljövetele az események mögött...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek vallás jézus bizarr ijesztő végidők


Megtekintések száma: 49930





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet