Közel az illuminátusok világuralma?

2017. január 26., csütörtök




Aggasztó jelek sejtetik, hogy már nincs messze a pont, hogy átvegyék a totális kontrollt a népesség felett. Az összeesküvés elméletek hívői szerint a vég már elkezdődött, és az illuminátusok által mozgatott politikai bábok elkezdték a végjátékot.

A társadalom szövetei belülről bomlanak

Érkezik az Új világrend, és az általa felügyelt totalitárius világkormány? Az összeesküvés elméletek hívői szerint a vég már elkezdődött, és az illuminátusok által mozgatott politikai bábok elkezdték a végjátékot.

A társadalom hamarosan összeomlik. nem csak a nyugati társadalom, de a keleti társadalmak is. Az emberek hamarosan egyesítve lesznek egy utolsó, közös ügy mentén, hogy önként feladva szabadságukat behódoljanak egy még inkább fogyasztói társadalomnak, ami ráadásul mindent elvesz tőlük, és nem marad már szabadságuk sem.

A különféle társadalmi szakadékok, a nemzetek belső válságai mind azt mutatják, hogy az illuminátusok által mozgatott események, folyamatok sikerrel jártak.

Ők ugyanis minden belülről bomlasztás felelősei. Ők ziláltak szét más társadalmakat a világtörténelem során, akárcsak most is. Míg egyes nemzeteket meggyengítettek, másokat erősebbé tettek, egyfajta egyensúlyba hozva a világot.

Világkormányban egyesül a gyanútlan lakosság

Sokak szerint egy óriási világkormány van születőben. Az USA, vagy az EU csak egy lépés volt efelé, és ezeket a nagyobb „darabkákat”, hamarosan egy végső, egész világot behálózó hatalommá fogják összegyúrni.

Nem lesznek többé külön vezetők, csak tartományi konzulok, és egyetlen fő vezérkara lesz a születő Új világrendnek, mely a központból fogja irányítani a „tartományokat”.

Jelenleg az Európai Unió megsemmisítése a céljuk, és az, hogy a világot kellően romba döntsék ahhoz, hogy az emberek majd szinte könyörögjenek a totális kontroll nyújtotta biztonságért, mellyel tulajdonképpen saját szabadságukat fogják feladni.

Ma már is érzékelhető, hogy egyre több a terrortámadás, és egyre kisebb az átlag európai polgárok biztonságérzete.

Az emberek, a nép szinte könyörögni fog majd egy olyan rendszerért, szervezetért, egyetemes világkormányért, mely biztonságot tud majd nekik biztosítani ezekben a nehéz időkben.

Maga az Antikrisztus

Sokak szerint maga az Antikrisztus lesz az, aki ennek az új világkormánynak az élére áll, de még nem tudni, milyen nemzetiségű lesz. Nem Donald Trump lesz, hanem egy olyan viszonylag ismeretlen figura, melyet a nép választott.

Legalábbis azt hiszi majd a nép, hogy szabad akaratából választott, pedig az egész csak egy aljas tömegmanipulációs húzás lesz. Mivel a vezető lesz az Antikrisztus, ezért feltételezhetően sokan vallási meggyőződésből akarják majd, hogy az új világkormány élére álljon, és irányítsa a világot.

Egyesek szerint ez úgy fog történni, hogy a hírhedt Kék sugár hadművelet keretében a NASA egy hamis második eljövetel látszatát fogja kelteni, mialatt különböző hologramokat fog az égre vetíteni. Ezek az égi jelek lesznek a végidők szimbólumai.

A vallásos emberek tömegét tudják majd ezzel meghipnotizálni, de még az ateistákat is a hatása alá fogja majd vonni. AZ egész nem lesz több mint szemfényvesztés, mégis be fognak hódolni az emberek, és egyetemlegesen el fogják fogadni az új vallási vezetőt.

Azonban ez a vallási és politikai vezető lesz az, aki majd nyomorúságos időkbe vezeti az emberiséget, és „uralma” alatt csak kín és fájdalom lesz a bolygón. Az embereket megbélyegzik majd, és mindenki vagyona és élete felett rendelkezni fognak.

Hogy mi jön ezután, azt még senki sem tudja. Talán a Sátán több évig tartó rémuralma, talán a totális kontrollban való rabszolga élet sokak számára, míg mások szerint ekkor valóban bekövetkezik majd a második eljövetel, és Isten felszabadítja a bolygót.

rejtély rejtélyek összeesküvés vallás világvége új világrend illuminátusok antikrisztus végidők


Megtekintések száma: 78226





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet