Közeledik a Nibiru: újra titokzatos anomália hívta fel rá a figyelmet! Világszerte sejtik, hogy a világ kormányai tudnak róla!

2019. augusztus 11., vasárnap




A feltételezések egész tárháza gyűlt már össze a rejtélyes űrbéli objektumról...

2018. szeptember 29-én Stefano Farigu égfürkész Szardínián éppen a napnyugta fázisait fotózta Nikon D800 kamerájával, amikor felfedezte a rejtélyes objektumot a Nap közvetlen közelében.

Mivel ilyet még nem látott, közzétette fotóit, hátha nála okosabbak meg tudják állapítani, hogy mi lehetett.

Nem ez az első alkalom, hogy a Nap közelében oda nem illő hatalmas tárgyakat észlelnek az amatőr csillagászok.

De a legtöbb alkalommal kiderül, hogy csak a fényképezőgép lencséjén keletkező úgynevezett lencsefoltrol van szó, mint a 2018. április 4-én készült felvételen is.

Ennek ellenére sokan úgy hiszik, hogy egy titokzatos, eddig ismeretlen planéta, az X-bolygó, vagy más néven a Nibiru bolygó bukkan fel ezeken a képeken.

Egyes összeesküvés-elméletek szerint a NASA-nak és a legtöbb csillagásznak már régóta tudomása van a Naprendszerünkben bizarr pályán keringő égitestről, de valamiért nem akarják az emberiség tudtára hozni a dolgot.

A feltételezések egész tárháza gyűlt már össze a rejtélyes űrbéli objektumról, kezdve a Nemezistől, egészen a földönkívüliek energiafaló, bolygó méretű anyahajójáig…

Ezek alapján azt hihetnénk, hogy egetverő baromságról van szó, csakhogy a NASA napfigyelő műholdjain is időről-időre feltűnnek megmagyarázhatatlan objektumok a Nap közelében…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összesküvés nibiru


Megtekintések száma: 61884





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet