Közeleg a világvége? Szakértők jósolták sorra meg az atomháború kirobbanását!

2021. november 13., szombat
Nagyon nagy a baj! Szakértők együttesen jósolták meg az elkerülhetetlent!

Soha ennyire közel nem voltunk még egy tényleges atomháború lehetőségéhez, azonban amit most jósoltak megs zakértők és elemzők bevonásával, az mindenkit meglepett.

Egy ideje már nagyon feszült egyes szuperhatalmak között a viszony, ez pedig már hónapok óta azt sejteti, hogy a közeljövőben ki fog robbanni majd a háború.

Ez a háború azonban egy mindent elsöprő atomháborúba torkollhat, ami tönkreteszi a bolygó és annak teljes élővilágát kipusztítja majd.

AZonban egy szlmaszál még miondig ott van aza tomháború és köztünk, és a nemzetek között.

Ez pedig a józanész, bármenynire is hihetetlennek tűnik. Igen ám, de tudósok nem akármit számítottak ki, ami igencsak vészjósló...

Az elemzők úgy vélik, hogy évtizedek óta azért van béke a világban, mivel a nagyhatalmak tisztában vannak azzal, hogy bármilyen nagyobb háborúnak az egész világot elpusztító atomcsapások sorozata lenne az eredménye.

Ennek azonban a mesterséges intelligencia véget fog vetni.

A mesterséges intelligencia ugyanis túlbuzgó lesz, és idővel már arra fogják rávenni a nemzeteknek, hogy megelőző atomcsapásokkal harcoljanak ki maguknak kedvezőbb pozíciókat.

A mesterséges intelligenciát ugyanis ugyanúgy nem fogja érdekelnia bolygónk pusztulása és állapota, mint minket.

A jvőben az ember túlságosan is meg fog bízni a mesterséges intelligencia rendszerekben, mert egyfajta felelősséget is levesz a vállukról, éppen ez fogja okozni azt, hogy beláthatatlan károkat és atomháborút fogunk ezzel okozni.

A tudósok szerint 22 év múlva következhet be ez a katasztrófa.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen világvége politika atomháború háború


Megtekintések száma: 197625

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet