Közeleg az armageddon? Apokaliptikusan lángba borult az ég ez utasszállítóból nézve

2017. február 22., szerda
Szinte sokkolóak azok a fotók, melyek egy Melbourne felett repülő utasszállító ablakából készültek.

Mindannyian tudjuk, hogy a végidőkben élünk. Az emberi társadalom elaljasodott, a szeretet és a család gondolata kiveszett a világból, és mindent a pénz, és az adósság ural.

Az emberek hitelből hitelbe menekülnek, háborúk dúlnak a világban, és egyre nagyobb konfliktusok rajzolódnak ki keleten.

Sokan éppen ezért vizionálják azt a világba, hogy közel a végítélet. És ki tudja, talán nekik van igazuk. Mindenesetre rengeteg olyan jelet lehet felfedezni a világban, melyek arra utalnak, hogy valóban egyre közelebb a társadalom, és az emberiség összeomlása.

Olyan jelek válnak láthatóvá, amikről a Biblia is ír. Az apokalipszis lovasainak eljövetele, vagy a vérré váló folyók jelensége.

Az ég pedig lángba borul, mintha csak tűz emésztené el a légkört. Épp egy ilyen jelenséget örökítettek meg az egyik Melbourne felett repülő járat ablakaiból.A nap által megvilágított felhők valóban úgy néztek ki, minta az egész égbolt lángtengerben úszna. Egyszerre volt csodálatos, és hátborzongató.

A jelenségnek persze nem vallási okai vannak, és nem is a végítélet változtatta ilyenné a felhőket. A lávafolyamra hasonlító felhőszőnyeget a lebukó nap fénye tette ilyenné.

Ennek ellenére nagyon sokan úgy vélik, hogy ez a videó ékes bizonyítéka annak, hogy nagyon közel vannak a végidők, és Jézus el fog érkezni a Földre, másodjára is, hogy elítélje az élőket és a holtakat.

Az egyik utasszállító ablakában ülő utas, Penny Bowman látta a jelenséget, és ő készítette a fotókat is. Mások is látták, és csodálattal figyelték az eget.

Elmondása szerint a szokatlan lángba borult felhőrendszer 10 percen át látható volt, mire lassan felszakadozott, ahogyan a járat előrehaladt a vidéken.

Este 5 óra 30 perc környékén készültek a képek, amikor a Nap nyugovóra tért Ausztrália felett, és még az utolsó erejéből bevilágította a felhőket.

Mivel ez a bevilágítás ár alulról történt meg, olyan hatást keltett, mintha világítana az egész felhőszőnyeg.

A nagy kérdés csak az, hogy valóban van benne valami? Többet látnak bele, mint amit bele kellene? Vagy tényleg a világ végóráit éljük, és nem vagyunk hajlandóak tudomást szerezni a jelekről?

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 21726

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet