Közeleg az armageddon? Apokaliptikusan lángba borult az ég ez utasszállítóból nézve

2017. február 22., szerda
Szinte sokkolóak azok a fotók, melyek egy Melbourne felett repülő utasszállító ablakából készültek.

Mindannyian tudjuk, hogy a végidőkben élünk. Az emberi társadalom elaljasodott, a szeretet és a család gondolata kiveszett a világból, és mindent a pénz, és az adósság ural.

Az emberek hitelből hitelbe menekülnek, háborúk dúlnak a világban, és egyre nagyobb konfliktusok rajzolódnak ki keleten.

Sokan éppen ezért vizionálják azt a világba, hogy közel a végítélet. És ki tudja, talán nekik van igazuk. Mindenesetre rengeteg olyan jelet lehet felfedezni a világban, melyek arra utalnak, hogy valóban egyre közelebb a társadalom, és az emberiség összeomlása.

Olyan jelek válnak láthatóvá, amikről a Biblia is ír. Az apokalipszis lovasainak eljövetele, vagy a vérré váló folyók jelensége.

Az ég pedig lángba borul, mintha csak tűz emésztené el a légkört. Épp egy ilyen jelenséget örökítettek meg az egyik Melbourne felett repülő járat ablakaiból.

A nap által megvilágított felhők valóban úgy néztek ki, minta az egész égbolt lángtengerben úszna. Egyszerre volt csodálatos, és hátborzongató.

A jelenségnek persze nem vallási okai vannak, és nem is a végítélet változtatta ilyenné a felhőket. A lávafolyamra hasonlító felhőszőnyeget a lebukó nap fénye tette ilyenné.

Ennek ellenére nagyon sokan úgy vélik, hogy ez a videó ékes bizonyítéka annak, hogy nagyon közel vannak a végidők, és Jézus el fog érkezni a Földre, másodjára is, hogy elítélje az élőket és a holtakat.

Az egyik utasszállító ablakában ülő utas, Penny Bowman látta a jelenséget, és ő készítette a fotókat is. Mások is látták, és csodálattal figyelték az eget.

Elmondása szerint a szokatlan lángba borult felhőrendszer 10 percen át látható volt, mire lassan felszakadozott, ahogyan a járat előrehaladt a vidéken.

Este 5 óra 30 perc környékén készültek a képek, amikor a Nap nyugovóra tért Ausztrália felett, és még az utolsó erejéből bevilágította a felhőket.

Mivel ez a bevilágítás ár alulról történt meg, olyan hatást keltett, mintha világítana az egész felhőszőnyeg.

A nagy kérdés csak az, hogy valóban van benne valami? Többet látnak bele, mint amit bele kellene? Vagy tényleg a világ végóráit éljük, és nem vagyunk hajlandóak tudomást szerezni a jelekről?

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 21449

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet