Közeleg Európa X napja: 16 ezer fős civil sereg szerveződött, hogy rendet tegyen Németországban!

2018. január 20., szombat
Hamarosan kezdetét veheti az, amitől mindenki tartott: egy globális, európai polgárháború?

Nem akármi van készülőben. Egy olyan dolog, amitől szinte rettegnek az EU nagytudású vezetői. Ha ugyanis ez bekövetkezik, akkor lényegében bizonyítják majd az egész világ számára, hogy a multikulti megbukott.

A színes társadalom modellje eleve halva született, és ez lesz ennek a végső kicsúcsosodása.

A gond csak az, hogy ezért fél Európának romba kell majd dőlnie, és fel kell, hogy égessék.

Arról van szó, hogy Németországban és Svédországban már olyan szinten nem bírnak a bevándorlókkal, hogy a svédek a hadsereget akarják bevezényleni a no-go zónákba, a németeknél pedig egy 16.000 fős civilekből álló hadsereg szerveződött, melynek fő célja az, hogy rendet tegyen az országban.

A csoport tagjai állítólag az X napra készülnek, amikor meg akarják dönteni a szerintük illegitim kormányt közölte a Focus magazin hírszerzési forrásokra hivatkozva.

A Reichsbürger seregnek Bajorországban van a legtöbb tagja, ahol a hatóságok mintegy 3500 főt tartanak számon. Baden-Württembergben 2500-at, Észak-Rajna-Vesztfáliát 2200-at. Alsó-Szászország 1400, Szászország pedig 1300 tag van.“A szélsőségesek elkezdték felkészülni az X. napra” – közölte egy névtelen biztonsági tisztviselő a magazinnal, ami a kormány ellenes felkelés napja lesz.

A Reichsbürger csoportok laza szövetsége szerint a modern Németországot egy bábkormány irányítja, amelyet a második világháborúban győztes hatalmak állítottak az ország élére, és ezért hatalma törvénytelen.

Nagyon sokáig egyfajta összeesküvés elmélet volt az, hogy létezik ez a csoport, mert senki nem akarta elhinni.

Ilyen, és ehhez hasonló csoportok minden országban szerveződni fognak, ha az EU nem tesz komoly lépéseket és szigorításokat a beérkező bevándorlók kordában tartásához, vagy a már bent lévők megregulázásához.

Ha valóban megtörténik az a bizonyos X nap, akkor az egy jelzés lesz Európa más országainak, hogy a bevándorláspolitika megbukott.

Ez pedig alapjaiban szervezheti újra egész Európát…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültválság


Megtekintések száma: 50268

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet