Közeli videót készített egy horgász a nagylábúról

2016. március 5., szombat




Egy riasztó felvétel került elő az interneten, melyet egy horgász töltött fel azután, hogy közvetlen közelről sikerült megfigyelnie az élőlényt.

A Youtube-ra felkerült videót az Nv Tv töltötte fel, állításuk szerint egy meg nem nevezett férfitól kapák a felvételeket, aki borzasztó eseményeken esett át, ugyanis látta a nagylábút, aki ráadásul el is sétált felette, így közvetlen közelről fihyelhette meg a rettegett emberszabásút.

A beszámoló alapján a férfi épp éjszakai horgászaton volt, amikor valami különösre lett figyelmes. 

Pillanatok alatt zajlott le az egész, és mire észbe kapott, a nagylábú már ott állt felette, és lefelé mereve bámulta őt. 

Meg volt róla győződve, hogy meg fogja őt támadni, de még volt annyi lélekjelenléte, hogy felvegye kamerára, hogyan is néz ki a szörny.

A videón bár nem sok részlet kivehető, mégis ez az eddigi legközelibb felvétel a legendás emberszabásúról.

Miután a lény egy ideig bámulta a férfit, megfordult, majd nyugodtan elballagott. Eközben a férfinak úgy zakatolt a szíve, mint még soha, komolyan azt hitte, hogy a lény ott helyben fogja széttépni.

Sokan úgy gondolják, hogy egy átverésről van szó, és egy zavarodott, vagy épp hírnévre vágyó férfi agyszüleménye az egész, míg mások hisznek neki, és úgy vélik, hogy a videó valós. Hogy ténylegesen a nagylábú látható-e a videón, azt mindenki döntse el maga.

paranormál kriptozoológia nagylábú bigfoot jeti


Megtekintések száma: 17073





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet