Kozmikus háború dúl a fejünk felett! EZ lehet a rejtélyes, világszerte hallható harsonaszerű hang forrása!

2023. július 17., hétfő




Egy bennfentes megdöbbentő vallomása, aki a NASA-nak is dolgozott…

Bernard – a teljes nevét nem árulta el, mivel fél, hogy rátalálnak, és revansot vesznek a szivárogtatásért – olya megrázó dolgokat mondott, mely alapjaiban rázhatja meg az emberiség nevű fajt.

A férfi hosszú ideig dolgozott a NASA-nak ahol olyan dokumentumokhoz is hozzáfért, melyekhez nem lett volna szabad.

Amikor azonban ezeket látta, úgy döntött, ez nem maradhat titokban, mert az egész világot érinti, és minden ember ennek a hatalmas szemfényvesztésnek a része.

Sokkoló az információ, ezért nem hozták nyilvánosságra, de Bernard úgy gondolja, csak az igazság mentheti meg a Földet.

Bernard elmondta, hogy a HAARp és a NASA által – valamint a Pentagon által – pénzelt chemtrail hadművelet valójában a lakosság hipnotizálására szolgál, és arra, hogy egyfajta vászonként kezdjen el viselkedni a légkör.

Erre azért van szükség, mert elmondása szerint a fejünk felett óriási háború túl. Egy kozmikus háború egy földönkívüli fajjal.

Ez a faj a Holdon élt, egy ősi idegenek fajról van szó.

Az Apollo-missziók során döbbent rá az emberiség, hogy a Hold lakott, az idegenek pedig nem voltak elragadtatva attól, hogy az emberiség képessé vált az űrutazásra.

Úgy gondolták, veszélyt jelenthetünk rájuk, ezért megkövetelték, hogy elhagyjuk a Holdat, és soha ne térjünk vissza. Mivel azonban az emberiség rájött, hogy a Hold tele van Hélium 3 nyersanyaggal, és egyéb, hihetetlenül jelentős anyagokkal, valamint az idegenek a Hold méretéből adódóan is jóval kevesebben vannak, úgy döntöttek, visszatérnek a Holdra.

Egy kozmikus háborút indított az emberiség, miután kiépítették a lézeres bolygóvédelmi rendszert, és egy mesterséges égbolt kivetítésére alkalmas rendszert, a HAARP-ot.

Egy hatalmas háború zajlik tehát a fejünk felett Bernard szerint.

A világszerte hallható, fémes és rtombitaszerű hangok pedig nem mások, mint ezen háború zajai. Bár az űrben nem terjed a hang, egyes robbanások, és hatalmas csaták olyan közel játszódnak le a sztratoszférához, hogy a lökéshullámok furcsa zörej formájában szűrődnek le a Földre.

Ezért nem találni, hogy mi ezeknek a világszerte érzékelhető hangoknak a forrása.

Azért észlelik sűrűbben őket víz közelében, mert a víz remekül vezeti a hangot, és ebben a visszhang jelenség is segít.

Az emberiség áll nyerésre, mivel a Roswellben lezuhant idegenek technológiájának tanulmányozásával rengeteget fejlődött a haderőnk, és az idegenek bár fejlettebbek, jóval kevesebben vannak.

A háború azonban nem fejeződött be, és sokan attól félnek a felsőbb körökben, hogy egy idő után nem lehet elrejteni az űrben dúló háború jeleit, és a holografikus égbolt végleg csődöt mondhat.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés háború


Megtekintések száma: 114646





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet