Kozmikus hajótöröttekről, és Jézusról mesélnek a dogon törzsek: Jézus idegen nagykövet lehetett?

2023. július 5., szerda
Jézusnak - és így Istennek - teljesen más eredete lehet?

A nyugat-afrikai Dogon törzsek jellemzően még ma is különféle sárépületekben laknak, ennek ellenére olyan ősi tudás birtokában vannak, és voltak, melyek sok kérdést felvetnek bizonyos dolgokkal kapcsolatban.

Pedig a dogonok teremtésmítosza sokat elárulhat Istenről, és magáról Jézusról, akik ezen értelmezés szerint egy másik világból származnak.

A törzs bár homályos múlttal rendelkezik, ez még önmagában nem meglepő. A legtöbb afrikai törzs elmondhatja magáról, hogy eredetük nem teljesen tisztázott.

Akadnak vélekedések, melyek szerint csillagokból érkező lények leszármazottai, vagy legalábbis kapcsolatban álltak kozmikus utazókkal. Erre utal az is, hogy egyes távoli csillagokat és naprendszereket úgy tudtak több ezer évvel ezelőtt ábrázolni, hogy mi azt a modern időben csak távcsövekkel voltunk képesek detektálni.

A törzs élete nem sokat változott a hosszú évszázadok során, de ez talán nem véletlen Hidegen hagyják őket a nyugati technikai vívmányok, vallásuk és filozófiájuk gazdag és összetett. Sokak szerint ez is egyfajta idegen kultúra része.

Az ősi teremtésmítoszuk nagyban összefügg azokkal az égből érkező utazókkal, akik több alkalommal is jártak a törzs területén.

A dogonok szerint, a Szíriusz rendszerből érkezett látogatóktól származunk, akik két hullámban érkeztek a földünkre. Először Ogo nevű "asztronauta" érkezett, aki úgy vetődött ide, hogy egyúttal űrhajótörést kellett elszenvednie.

Talán idegeneket akartak ábrázolni, akik 3-4 méter magasak is lehettek a múltban?

Később egy Nomon nevű lény vezetésével érkezett egy második hullám, egy olyan űrhajóval, mely egyfajta kozmikus bárka lehetett - egyesek szerint valójában innen ered Noé története is, csak jelentősen a Föld történetéhez igazítva és átírva.

A dogon teremtésmítosza leírja, hogy egy hatvan különböző kamrából álló űrhajóban kaptak helyet azon genetikai és tenyészeti eszközök és technológia, amivel a Földet be akarták népesíteni. A vének szerint a Nommók ijesztő, kétéltű lények voltak az űrből, akik azért jöttek, hogy a Földön elterjesszék a civilizációt, tőlük származik dogonok páratlan kultúrájának alapjai.

Annak idején a törzs történetének kezdetén szálltak le az égből hatalmas bárkájukkal. Később pedig rájuk hagyták az ősi technológiájukat, a dogonok azonban akkoriban nem értették ezeket a műszaki leírásokat, és idővel el is vesztek azok.

De mi köze az egésznek Jézushoz, vagy Istenhez,

Nos, a kozmikus hajótörést szenvedett lények állítólag azt mesélték nekik, hogy a Földre is ellátogató emberi alakban megjelenő lények a történelem folyamán többször lepték el a Földet, és fogják is a jövőben. Ők valójában idegenek lények, akik egy erkölcsi fékként rajta akarják tartani a vallást az emberi civilizáció ütőerén.

Jézus születése Betlehemben...

Az ember ugyanis a vallás nélkül elveszik. Szerintük túl fiatal civilizáció vagyunk ahhoz, hogy vallás és hitrendszer nélkül létezzünk. Ez egyfajta inkubátora a túlságosan fiatal civilizációknak.

Jézus - és így maga Isten is - a Szíriusz rendszerből érkezett, majd mikor meghalt, akkor teleportáció segítségével távozott a Földről. Így égethette bele 3 dimenziósan egy képet a Torinói-lepelbe, melynek okát a tudomány nem találta meg.

Az emberiséget tehát a múltban többször is túl fiatalnak és esetlennek találták civilizációs szinten ahhoz, hogy egy hitrendszer nélküli technokrata civilizációvá váljon.

Noha konkrétan soha nem említik meg Jézus, vagy Isten nevét, a kulturálisan fennmaradt mítosz utalásai szinte egyértelműek. Időnként idegen civilizációk követei jelennek meg a Földön Krisna, Buddha, vagy Jézus személyében.

Bár a dogon teremtésmítosz meglehetősen hihetetlen elemekből épült fel, talán érdemes lehet hinni nekik, hiszen az általuk a barlangfalakra rajzolt idegen naprendszer térképe pontos mása a Szíriusz csillagképnek.

Mindezt úgy, hogy ezt az egészet a nagyon távoli múltban vitték végzet... ki tudja, honnan szerzett tudással.

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek ősi idegenek vallás jézus isten biblia ősi tudás rejély


Megtekintések száma: 229692

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet