Kozmikus kód lehet elrejtve a Stonehenge elrendezésében?

2019. november 18., hétfő




A szálak a Földet egykoron látogató idegenekhez vezetnek...

Lehetséges, hogy a Stonehenge csak egy másolat volt, és az eredetit annak idején, 500 évvel korábban Walesben állították fel.

És az is könnyen meglehet, hogy egy titkos kód van elrejtve a hatalmas monolitok elrendezésében. Hogyan sikerült eljuttatni az óriási, többtonnás kőtömböket a mostani helyükre és miért?

Ez a kérdés nem hagyja nyugodni a tudósokat, és nagyon sokan álltak már elő különféle elméletekkel a dolgot illetően, de valójában eddig egyetlen teória sem magyarázta mega Stonehenge építésének minden aspektusát.

Az ősi idegenek létében egyre többen hisznek, és abban, hogy az ősi tudást is tőlük kaphatták az ős és ókorban élő népcsoportok.

Ez megmagyarázná a Stonehenge létezését is, és azt a tényt, hogy miért van csillagászatilag tökéletesen tájolva, vagy hogyan voltak képesek ezeket a több tonnás köveket megmozgatni annak idején.

Sem a neandervölgyi ember, sem a homo sapiens, de még a kelták sem lehettek azok, akik a hatalmas építményeket - így a Stonehenge-t is- felépítették. OSZD MEG másokkal is!

A monumentum építése idején jelentős változás látszik a korabeli építészeti és kézműves stílusokban. Mintha az emberek, az akkori építők - már, ha emberek voltak egyáltalán - olyan tudás birtokába jutottak volna, mellyel létre tudták hozni a Stonehenge bonyolult elrendezését.

A monolitok építői nagy ünnepségeket rendeztek a téli és nyári napfordulók alkalmából, és Stonehenge helyének kiválasztásakor is nagy szerepe volt a napfordulók idején megfigyelt napkelte és napnyugta pozíciójának.

Ehhez mind fejlett csillagászati ismeretekre volt szükség, amit egyes források szerint az égből alászálló népektől tanultak.

Vagyis az ősi idegenek bizonyosan kapcsolatot létesíthettek az egykori építőkkel, de az is meglehet, hogy ők maguk voltak az építők

Ráadásul nem csak csillagászati szerepe volt a Stonehenge köveinek, hanem egyesek úgy sejtik, hogy egyfajta kozmikus térképről lehet szó, mely megmutatja, hogy az égből érkező faj honnan érkezett hozzánk több ezer évvel ezelőtt.

Az a mai napig nem tiszta, hogy ez a kód pontosan mi lehet, hogy hogy mi alapján lehet olvasni a térképet, de ha valóban erről van szó, idővel talán a kulcs ismeretében - ha felfedeznek ilyet - olvashatóvá válik majd a térkép egy része, és megtudhatjuk, merre kell majd keresnünk egykori segítőinket, csillagközi mentorainkat.

Szinte bizonyos, hogy ezeket a hatalmas, több tonnás monolitokat nem görgethették helyükre emberek, vagy ha igen, akkor komoly, a kort meghaladó szupertechnológiával tehetek meg mindezt.

Így a Stonehenge rejtélye más ma sem adja könnyen titkait, és sejtelmesen beszél egy sötét, ködbevesző múltról.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás ősi szupertechnológia stonehenge


Megtekintések száma: 301831





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet