Kozmikus trójai faló is lehet a szivar alakú, Föld felé tartó objektum?

2017. december 21., csütörtök




Egy bizarr, csöppet sem megnyugtató teória látott napvilágot a NASA által észlelt objektumról...

Lehetséges lenne, hogy egy földönkívüli faj kozmikus inváziója zajlik ellenünk? A NASA által korábban észlelt, a külső mélyűrből a Naprendszerünkbe lépő objektum talán nem az, aminek látszik.

Nagy riadalmat keltett a legelső észlelés, mivel sokkolta a tudósokat az, amit láttak. A szivar alakú objektum ráadásul a jelek szerint egy másik csillagrendszerből érkezhetett hozzánk.

A történelmi felfedezést egy Hawaii-n épített és azóta működő teleszkóp, a Pan-Starrs1 tette meg.

Kiderült, hogy 137900 kilométer per órás sebességgel halad, és már csak 200 millió kilométerre van a Földtől.

Felmerült, hogy egy földönkívüli űrjármű is lehet, ám mivel megvizsgálva nem adott ki magából rádiójelet, elvetették a teóriát.

Most természetesen ennek hatására meg is jelentek a különféle összeesküvés elméletek vele kapcsolatban, melyek azt mondják, hogy a NASA valójában csak el akarja titkolni az emberiség elől a kataklizmát: hogy egy földönkívüli faj anyahajója tart a Föld felé.

Gondoljunk csak bele, hogy ez mekkora változást és káoszt idézne elő a Földön. Az emberek nem járnának be dolgozni, a társadalom megállna működni, és az infrastruktúra is összeomlana.

Mindenki attól félne ugyanis, hogy az idegnek inváziós szándékkal érkeznek.

Egyesek szerint talán éppen ez lehet a helyzet. Legalábbis nem látják más értelmét, hogy miért egy üstökösnek álcázva közeledik valami a Föld felé.

Ilyet méh sohasem észleltek, és ez mindenképpen egyfajta mérföldkő az emberi történelemben és a csillagászat tudományában.

De lehet éppen ezért egy trójai faló is, egy olyan jármű, melyből majd idegenek serege özönli el a Földet...

Bár kicsi az esélye, mégis többen lehetségesnek tartják még most is, hogy ez a tárgy valójában mesterséges lehet, de ahhoz, hogy ezt megállapíthassák, még mindig túl kevés információ áll a rendelkezésükre.

Akárhogy is, hamarosan közelebbről is megcsodálhatjuk, és szemügyre vehetjük ezt a titokzatos kozmikus szivart, ugyanis a belső Naprendszerünk felé halad, az irányunkba.

OSZD MEG másokkal is! 

tudomány nasa összeesküvés retjély rejtéylek


Megtekintések száma: 39990





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet