Kozmikus űrbárka volt a Noé műve, az özönvíz pedig egy globális genetikai háború volt?

2023. június 18., vasárnap




Több mérnök és szakember úgy gondolja, hogy a Bibliában elírt bárka a valóságban fenn sem lett volna képes maradni a vízen és elsüllyedt volna. 

Mi van, ha a bárka valójában egy csillagközi űrhajó volt, mely a levegőbe emelkedve a sztratoszférában, vagy Föld körüli pályára állva várta a nagy özönvíz beteljesülését? 

És mi van, ha az özönvíz azért zúdult a Földre, mert az égi civilizáció tagjai szemet vetettek a Földön élő nőkre, és törvénytelen ember-idegen hibridek - nefilimek - születtek, melyektől meg kellett tisztítania bolygót?

A bibliai leírás szerint a bárka gófer fából épült és szurokkal volt vízállóvá téve. A bárka belsejében rekeszek voltak.

A bárka hossza háromszáz sing - 137 méter -, szélessége ötven sing - 22,9 méter -, magassága harminc sing - 13,7 méter -volt.

Egy ablaksor volt rajta felülről egy singre - 45,72 cm - és egy ajtaja volt oldalt. A bárka belseje három szintre oszlott és térfogata meghaladta a 40 ezer m³-t.

Egyes szakemberek szerint bár a bárka képes lehetett egy ideig a vízen lebegni, hosszabb távon, napokkal később azonban elsüllyedt volna a mélybe, így a Bibliában leírt Noé bárkája történet sántít.

Miért akarta volna Isten, hogy elsüllyedjen a bárka, ha segíteni akart? A válasz az, hogy nem akarta, de a Biblia nem ad pontos leírást a bárka készítésének mikéntjéről, mert - talán szándékosan- hiányos, ferdített információkat közöl erről a bizonyos bárkáról.

Nem kizárt, hogy egy modern űrhajó képe sejlik fel a Biblia sorai között. Gondoljunk csak bele. A régi emberek nem tudták még, hogy mik is azok, amiket látnak.

A maják hatalmas, kalapos, buborékruhába öltözött alakokat faragtak alkotásaikra, freskóikra, így próbálták kezdetlegesen, az ő látásmódjukkal beágyazni az emberi kultúrába az őket látogató, szkafanderes idegen űrhajósokat.

Elképzelhető tehát könnyen az, hogy a Bárka valójában egy sokkal bonyolultabb, és az adott kornál jóval fejlettebb szerkezet volt, az akkori emberek azonban nem tudták jól körbeírni, hogy mi is az.

Vagy az is lehet, hogy szándékosan ferdítették el az információkat, hamarosan arra is rátérünk, hogy erre mi okuk lett volna.

noe-barkaja-csilalgkozi-urhajo

Sokak szerint az özönvíz oka nem csak az volt önmagában, amit a Biblia leír, hogy a Földön elszaporodott a gonoszság, és a gyűlölet. Ahhoz, hogy jobban megérthessük az igazi okot, érdemes fellapoznunk a Bibliát:

Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szűlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak.

Vagyis a valóság az volt, hogy az emberséget akkoriban látogató idegen civilizáció, akik nem mellesleg az emberiség teremtéséért is feleltek, elkezdtek egyre jobban érdeklődni az emberi nők iránt.

Az ősi idegenek a saját DNS-ük és a majmok genetikai kódja segítségével alkotta meg az emberi fajt, azonban a velük való keveredést el szerették volna kerülni, ezért tilos volt közösülni idegennek és embernek.

Ezt az évezredes szabályt az "Isten fiai" vagyis az égből jött csillagközi civilizáció egyes tagjai fel akarták rúgni.

Egyfajta titkolt ellenállás alakult ki, és egyre

több esetben közösültek idegenek emberi leányokkal, nőkkel, aminek az lett a következménye, hogy hibridek születtek,

felügyelet és kontroll nélkül.

Isten, vagyis a minket látogató civilizáció feje - vezetője, tanácsa, többféle interpretáció létezhet - elrendelte, hogy a bolygót tisztítsák meg, mert nem tudni, hány hibrid faj jöhetett létre a titkos lázadás során.

Ezért zúdítottak óriási özönvizet a bolygóra, hogy saját teremtményüket, az embert és az élővilágot, így velük együtt a nem kívánt hibrideket is elpusztítsák.

Az Isteni lény, és civilizáció döntése azonban az volt, hogy a legtisztább genetikai állományú egyedet - Noés és családja - menekítsék meg, és népesítsék be vele újra a Földet.

A bárka építésében segítségére voltak Noénak bizonyos erők, ez tagadhatatlan. Egyedül nem lett volna képes megépíteni ezt a bonyolult szerkezetet.

Hogy pontosan miből készült valójában a bárki, azt senki sem tudja, de feltehetőleg egy könnyű fémvázas csillagközi űrhajó lehetett.

Az özönvíz közeledtével ez a szerkezet a levegőbe emelkedett, majd Föld körüli pályára állva várta, hogy a Föld megtisztulása végbemenjen.

Egyes elméletek szerint az állatok és élőlények a bárkára történő telepítése is képletes szemléltetés volt a Biblia részéről. valójában genetikai módon, DNS- szekvenciákat tároltak a "hajón" a Földön élő közel összes fajból.

Noé bárkája tehát egy óriási genetikai bank volt.

Amikor elmúlt a veszély, az Aratát csúcsán szállt le Noé szerkezete.

osi-urhajos-abrazolas

A Bibliában azért ferdítették el végül az információkat erről, mert az idegenekkel kötött szövetség értelmében a hibridek valaha volt létezését is el kellett felejtenünk. Nem szabad volt beszélni róla, sem említést tenni erről soha többé.

Az idegenek jobbnak látták, ha továbbállnak, és az emberiség kollektív tudatát és emlékeit is magukkal viszik, mondhatni teljes globális szintű emlékezet törlésre került sor, persze csak átvitt értelemben, hiszen az ősi népcsoportok még utána évszázadokig beemelték kultúrájukba az égi "embereket" és azok különféle ábrázolásait.

Aztán ezek idővel elfelejtődtek, és csak napjainkban került elő újra a téma, amikor is sorra fedeznek fel zavarba ejtő leleteket különféle sisakos, szkafanderes őskori alakokról.

Az emberiség elfeledett történelme a múlt homályába veszett, de a felfedezések még emlékeztetnek minket arra, hogy egykoron a Földön sokkal több faj élt, mint gondoltuk volna, és kultúránkhoz, fejlődésünkhöz nagyban hozzájárultak.

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek ősi tudás ősi technológia


Megtekintések száma: 151573





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet