Kristálykoponyák: új bizobnyítékok az ősi idegenek látogatásaira a Földön?

2021. november 18., csütörtök




Mi van, ha ősi csillaglények koponyájáról van szó? A kristálykoponyák évezredes rejtélye...

Léteznek a világon olyan leletek, melyekkel nem tud mit kezdenia tudomány.

Ilyen régészeti mementók az úgynevezett kristálykoponyák is, melyek különösen feladják a leckét mindenkinek.

Koruk meghatározatlan, akárcsak funkciójuk. Nem ismerjük az elkészítésük módját, mely olyan technológiát feltételez, melyet még a 22. század sem ismer.

A tudósok és mérnökök már régóta próbálják megfejteni a kifaragásuk módját, ugyanis egyetlen olyan jelenleg ismert elem van a Földön, mellyel lehetséges megmunkálni a kvarckristályt: ez pedig a gyémánt.

Eleinte készített dolgoknak gondolták őket, azonban az idők során minél többen megvizsgálták, annál több kérdés merült fel a koponyákkal kapcsolatban.

A hírhedt Hewlett-Packard laboratóriumában is megvizsgálták az egyik ilyen koponyát, mert azt gyanították, hogy egy kvarchoz hasonló, de annál puhább kompozit anyagból faragta ki valaki.

Azonban az igazság sokkal hátborzongatóbb volt.

Nem volt rajta semmilyen csiszolásból származó nyom, sokkal inkább anatómiai nyomok tarkították, mintha ez egy ténylegesen élt élőlény koponyája lenne.

A mikroszkopikus vizsgálatok azt mutatták, hogy nagyon sima a felület, így vagy természetes úton jött lére a koponya, vagy ha géppel munkálták, akkor olyan géppel tették azt, ami még ma sem áll rendelkezésre, mert nem elég pontos ahhoz képest, ami ezeken a koponyákon felfedezhető.

Ráadásul a koponyák több száz évesek voltak minimum, de akadtak példányok, melyek akár ezer évesek is lehettek.

És mint tudjuk, ilyen régen nem állt rendelkezésre egy kvarcot megmunkálni képes gépezet sem...

F .A. Mitchell-Hedges régész 1924-ben egy ősi maja város, Lubaantum (a mai Belize területén) feltárásán dolgozott, amikor vele lévő 17 éves Anna lánya valami csillogást vett észre. Egy kicsiny, de életnagyságú kristálykoponyát találtak, melyről azonban hiányzott az állkapocscsonti rész. Ezt három hónappal később, a koponya többi részétől mintegy 7, 5 méternyire találták meg.

A többi koponya, melyek előkerültek, már egyértelműen gépektől származhattak, de túl régiek voltak ahhoz, hogy modern hamisítványok legyenek.

Sokak szerint az eredeti kristálykoponya egy valódi, érző, lélegző intelligens és fejlett faj egyedétől származhatott, a többi pedig csak egy "faragott" utánzat.

Ha így van, akkor talán az ember előtt a Földön élt ősi istenek maradványa.

Erről pedig a modern régészet nem beszél, mivel nem illik bele az általuk tanított és terjesztett evolúciós világképbe...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély hihetetlen rejtélyek ősi idegenek történelem kristálykoponyák


Megtekintések száma: 98953





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet