Krisztusi csoda? Vért izzad egy fiatal nő!

2017. november 2., csütörtök
A 21 éves nő esete még a tudósokat is gondolkodóba ejtette!

Létezik egy 21 éves nő, aki szó szerint vért izzad magából, a rejtélyes kór tünetei az arcán és a tenyerén mutatkoznak meg.

Annyi bizonyos, hogy a tudósok egy részét máris ámulatba ejtette. Nem érte semmilyen káros hatás az életében, sem más sérülés, vagy egyéb dolog, az orvosok ezt megvizsgálták, és semmi nyomát nem találták elváltozásnak.

A Canadian Medical Association Journal című orvosi szakfolyóiratban is foglalkoztak az esettel, akkora horderejűvé vált.

Sokan valóságos csodaként tekintenek az egészre, és Krisztus egyfajta végidőkre figyelmeztető üzeneteként értelmezik azt, ami a nővel történik.

A szaklapban ismertetett eset különlegessége, hogy az állapotot nem fertőzés váltotta ki. A betegtől vért vettek, és kiderült, hogy mind a vörösvérsejtjei, mind a fehérvérsejtjei normális mennyiségben vannak jelen.

Azóta több tanulmányt is készítettek, melyekből túl sok minden nem derül ki, de felvázoltak egy lehetséges magyarázatot.

Arról lehet szó a hölgy esetében, hogy a verejtékmirigyek körül lévő hajszálerek elpattannak.

Egyelőre ez csak egy elmélet, amit a zavarban lévő orvosok próbálnak kétségbeesetten igazolni.

Mikor vérnyomáscsökkentő gyógyszereket kapott, akkor a verejtékben lévő vér mennyisége ugyan csökkent, a teljes gyógyulást viszont nem sikerült elérni.

Jacalyn Duffin kanadai orvostörténész és hematológus szerint vért izzadó és könnyező emberekről bőségesen találunk leírásokat vallási szövegekben – a legismertebb talán Jézus vérrel verejtékezése volt a Getszemáni kertben -, ami miatt sokan egyfajta „stigmaként” tekintenek a szokatlan szimptómákra.

Bármi is a magyarázat rá, egyre sokasodnak a hasonló esetek.

Vagy egy eddig nem ismert betegséggel van dolgunk, vagy tényleg a végidőkre figyelmeztetnek minket ezáltal az égiek?

OSZD MEG mindenkivel!

paranormál megmagyarázhatatlan ijesztő csoda krisztus


Megtekintések száma: 33986

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet