Különleges dómszerű struktúrákat látni egy Antarktiszról készült műholdfelvételen! Katonák őrzik: véletlen lenne?

2017. augusztus 18., péntek
Egyesek szerint az olvadó jégpáncél alól felbukkanó elveszett civilizáció maradványai lehetnek.

Megtalálhatták Atlantiszt

Egy korábban a NASA által készített, Google Earth felvételen bukkantak rá azokra a szabályosnak tűnő, dómszerű alakzatokra, melyek úgy tűnnek, mintha egy nagyobb, mesterséges struktúra maradványai lennének.

Az ovális alakú épület akkora méretű, hogy ezeken a műholdas felvételeken is jól kivehető, amint a részletei felbukkannak az egyre olvadó jég alól.

Sokak szerint ez egybefügg azzal a különös teóriával mely szerint az Antarktisz jege alatt bújhat meg az elveszett Atlantisz.

Korábban is találtak már érdekes, mesterségesnek tűnő struktúrákat a jég alatt, illetve a hóban.

A korábbi műholdas felvételek tanulsága szerint például hatalmas piramisok maradványai látszanak már ki a hó és jég világa alól. Mindezt annak ellenére, hogy jelenlegi ismereteink szerint az Antarktiszon egyetlen civilizáció sem élt.

Ugyan egykoron zöld, erdőkkel és sűrű növényzettel ellátott kontinens volt, már évmilliókkal ezelőtt megfagyott. Mégis fennmaradtak olyan térképek – mint amilyen Piri Reis térképe – melyek még eredeti körvonalaival ábrázolják a kontinenst, mielőtt arra a jégpáncél rátelepedett volna.

Elveszett kultúra olvadhat ki a jég alól

Egy egész elveszett kultúra lehet a jég alatt, ugyanis a korábbi népek még ismerték ezt a kultúrát. Több hasonló térkép is úgy ábrázolja az Antarktiszt, mint egy mesés, termékeny földrészt.

Az a tény is az Atlantisz vonalat erősíti, hogy a legendás kultúra soha ne m került elő annak ellenére, hogy mindenhol kutatták már a bolygón.

Az Antarktisz, mint lehetőség először a náci németeknek jutott eszébe, akik úgy hitték, Atlantisz az árja faj elődje volt. Mivel a bolygón sehol sem akadtak nyomára, úgy sejtették, hogy az Antarktisz jege alatt lehet.

A most megtalált struktúra legalább 121 méter hosszú, és jól láthatóak a fagyott jég és hó alól kiemelkedő falmaradványok.

Hogy pontosan mi lehetett ez az épület, azt nem tudni, de tisztán kivehető, hogy ez nem természetes geológiai folyamat eredményeként jött létre.

Talán egy még mélyebben fekvő elveszett város maradványai kerülhettek felszínre, mely egy elveszett - atlantiszi - kultúrának a nyomait rejtheti.

Több gigavárost is rejthet az Antarktisz

Ugyanakkor a szkeptikusok természetesen próbálnak - mint mindig - ésszerű magyarázatot találni a dologra. Egyesek úgy vélik, hogy talán a jégpáncél felszínén dúló rendszeres szelek hordták össze ilyen alakúra a területen a hó és jég hordalékot.

Azonban ilyen szabályosan összehordott struktúrát nem lett volna szabad alkotniuk, és nem is találunk hasonlót a bolygón.

Valamint nem szabad elfelejteni, hogy az ehhez hasonló jelenségek rendszerin nagyon éles határvonallal rendelkező, rövid és vékony alakzatok.

Az Antarktisz alatt elterülő óriási elveszett kultúra, és azok jégbe temetett városainak legendája már évek óta egyre erőteljesebben kering a közvéleményben.

A nácik tudtak róla?

Szintén eme felvetéshez tartozik, hogy a nácik tudtak róla. A második világháború végét követő években már sokak szerint biztosak voltak benne, hogy a jég alatt rejtőzhet Atlantisz.

Azért is akarták annyira megtalálni, mert azt feltételezték, hogy olyan ősi technológiákat használhattak, melyek még napjainkban is hasznára válna az emberiségnek.

Állítólag a legendás náci bázis is azért lett létesítve mélyen a jég alatt, hogy odalent a bázisról indulva hatalmas fúrópanelekkel tárják fel ezt az elveszett kultúrát, és annak maradványait.

rejtély rejtélyek összeesküvés elveszett civilizációk atlantisz


Megtekintések száma: 83172

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet