Különleges fiatalító szerkezet hódít Kínában

2016. november 24., csütörtök




A szerkezet képes megfiatalítani az arcot, az arcizmok átmozgatásával, és edzésben tartásával. A szerkezetet még Chirstiano Ronaldo is kipróbálta.

Enyhén szólva is érdekes érzéseket vált ki az emberből az a bizarr szerkezet, mely állítólag képes felvenni a harcot az öregedéssel. Ráadásul sikerrel. A szerkezetet ugyanis még 2014-ben találták ki, azóta elkezdett terjedni, és sokan számoltak be pozitív hatásáról.

A különleges készülék valóban képes megfiatalítani az arcot, de nem egy csodaszer. A ráncok csak egy részét képes eltüntetni olyan módon, hogy edzi a szájban lévő és száj körül meghúzódó izmokat, ezáltal fiatalabbá téve az arcbőrt.

A „Facial Fitness Pao” néven futó eszközt még Christiano Ronaldo is kipróbálta, és állítása szerint sokkal jobb, mint gondolta volna.

Hogy pusztán ügyes marketinghúzásról van szó, és a futball sztárt csak lefizették, vagy tényleg ennyire jó, azt csak azok tudnák megmondani, akik kipróbálták, de ezek közül az emberek közül szinte mindenki meg volt vele elégedve.

Az eszköz azonban rengeteg kritikát kapott már, mert olyan érzést kelt az emberben, mint egy bizarr orális szexuális segédeszköz.

Tegyük a szívünkre a kezünket, és beszéljünk őszintén: kinek nem fordult meg a fejében, ha csak egy pillanatra is néhány kósza, és nagyon mocskos gondolat, a videó megnézése közben?

Sokan megjegyezték a cég videói alatti kommentekben a Youtube-on, hogy a terméket megvásárló nőknek szívesen nyújtanának ingyenes alternatívákat, hasonló, szájizom erősítő gyakorlatokra.

A rendkívül megosztó szerkezetről sok mindent el lehet mondani, de azt kevésbé, hogy ne használna. Valamennyire egészen biztosan van egy mérhető arcfiatalító hatása, ezt klinikailag igazolták.

A kérdés csak az, hogy megéri vesződni vele, vagy az eredmény nem lesz tartós, és néhány hónap, rosszabb esetben néhány hét után teljesen elmúlik.

érdekes érdekesség egészség egészség megelőzés


Megtekintések száma: 16245





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet