Különleges lények léphetnek a valóságunkba az augmentált világból?

2017. április 12., szerda
Hamarosan olyan entitásokkal találkozhatunk, melyek teljesen átalakítják a valóságunkat.

Elképesztő változás állhat be a világunkban hamarosan. Mindez a jövőben egyre inkább elterjedő virtuális világnak, augmentált valóságnak lesz majd köszönhető.

Egy olyan világ nyílhat meg a szemünk előtt, mely a miénkkel egy síkon, de egy másik dimenzióban létezik, és nagyrészt láthatatlan. Ez a láthatatlanság azonban hamarosan gyökeresen megváltozhat, ugyanis az emberek érzékelni fogják ezt a világot.

Arról van szó, hogy egyre kiterjedtebb és komolyabb kutatások vannak afelé, hogy a kiterjesztett valóságot valahogyan kiterjesszék. Egészen annyira, hogy lényeket alkothassunk benne, világokat hozzunk létre, tájakat, épületeket, elemeket, jelenségeket.

Ez olyan lesz ezáltal, mint egy hatalmas, szimulált világ, de a Földön, itt, rejtve, közvetlenül a szemünk előtt.

A szimulált világ minden apró részét manipulálni tudjuk majd, és ez a világ olyannnyira kiterjesztett lesz, hogy egy évtizeden belül össze is lehet majd kötni a valós világgal.

Azaz az augmentált világ lényei egybeolvadhatnak a mi világunkkal, és megjelenhetnek egyfajta kivetülésként, hologramként.

Gyakorlatilag teremthetünk egy másik, különleges világot, melyben olyan lények élnek, amik egy másik, virtuális dimenzióból erednek, de képesek a mi dimenziónkban is jelen lenni.

Óriási jelentősége lehet majd ennek a dolognak. Világokat teremthetünk a saját világunkban - igaz egyelőre csak virtuálisan - és láttathatjuk ezeket.

Arra nem leszünk képesek még nagyon hosszú ideig, hogy ezekbe a világokba mi magunk is belépjünk, elvégre digitalizált, és hologramként kivetített lényekről, és világokról van szó, de az évszázad végéig sok jövőkutató szerint erre is lehetőségünk lesz.

Egy egész sor új inger fog rászabadulni az emberiségre, arról nem beszélve, hogy rengeteg hasznos felhasználási módja lesz. Eleinte egészen biztos, hogy sok művészi jellegű "alkotás", lény, és világ fog létrejönni, de idővel komoly jelentőségük lesz a jövő társadalmában.

Virtuális, minket hologram formájában fizikailag is nyomon követő személyi asszisztensek válhatnak valóra, rég elhunyt szeretteink szintén hologrammá konvertált változatban élhetnek velünk tovább.

Sokak szerint ennek a holografikus univerzumnak a megalkotása lesz a második eljövetel, melyet a Biblia is említ, mert ekkor találkozhatunk a halottainkkal itt a Földön.

Ezek a hologramok, az augmentált valóság elemei nem lesznek képesek kihatni a mi világunkra, de idővel ez is változhat, főleg, ha az ember majd minden törekvést megtesz ennek érdekében.

Joggal mondható, hogy minden szempontból megváltozik majd nem csak a világ, de a hétköznapjaink is.

És hogy ez mennyi idő? Nos, a jövőkutatók szerint 1-2 évtizeden belül létre fogjuk tudni hozni az első világokat, amik aztán rohamos terjedésnek indulhatnak.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika


Megtekintések száma: 27276

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet