Különös, 30.000 éves rejtett írásrendszerre bukkantak, senki sem érti mi lehet

2023. július 10., hétfő
A történelem hiányzó momentumait is feltárhatja.

A Peruban található Sacsayhuaman a világ egyik legősibb, és egyben legrejtélyesebb építményeinek egyike, melyről a mai napig azt tartják nagyon sokan, hogy földönkívüliek építhették.

A terület bizonyos részei ugyanis precíz, modern technológiát feltételeznek.

Maga, Erich von Däniken szerint is ősi időkben a bolygóra látogató idegen lények építhették, vagy legalábbis részt vettek a munkálatokban gépeket és technológiát biztosítva.

Több mint száz tonnás kövekről van szó, emiatt tűnik megmagyarázhatatlannak és teljességgel lehetetlennek a felépítése, mozgatása abban a korban.

A formára vágott kövek között nincsen semmiféle kötőanyag, így élt meg számtalan földrengést, és még mindig egyben áll a helyén.

Különösképpen érdemes említést tenni az itt találta, 30.000 éves, vagy még ennél is régebbi írásrendszerről, mely még most is teljesen értelmezhetetlen a régészek és nyelvészek számára.

Abban biztosak már a szakemberek, hogy az alkotók nagyon alaposak voltak, és képesek voltak rendkívül összetett módon gondolkodni. Az építményekbe, és a helyszínen található egyes elemekbe lehet kódolva az írás, mint egyfajta üzenet.

Az írás jelentése, és a "megoldó kulcs" teljesen elfeledetté vált az évezredek során, és a nyelvet is elfeledték, amivel feltehetőleg íródott.

Pedig a történelem hiányzó szeleteiről árulkodhat. Olyan időkről, ami az emberiség valódi múltjához vihetne közelebb minket.

Annyi bizonyos, hogy a sejtések szerint ez a különleges írásrendszer nagymértékben merít a csillagászatból, a csillagászati szimbólumokból, és az együtt állasokból. Eleve már az furcsa, hogy hogyan volt ennyire ámulatosan magas csillagászati tudás egy 30.000 évvel ezelőtt élt nép birtokában?

Egy kutató, Dr. Derek Cunningham szerint az egyes blokkok, a területen elhelyezkedő sziklák és monolitok, valamint a falak mind olyan geometriai állásban vannak, melyeknek csillagászati jelentősége is van, és ha ezeket "összeolvassuk", akkor egy ősi kódot kaphatunk, melyet megfejtve eddig nem tudott információkhoz juthatunk az emberiség múltjával kapcsolatban.

Ez egy különleges írásrendszer volt, mely főleg a geometrián alapult, és az az ősi civilizáció fejlesztette ki, mely a területen élt akkoriban, és kapcsolatban állt az égi istenekkel, akik geometriai és csillagászati tudást adtak át ennek a népnek.

A helyszínt, az ősi megalitikus erődítményt, és annak elhelyezkedését tanulmányozva rájött a kutató arra, hogy legalább 9 egyforma érték létezik, melyek mindegyiket csillagászati jelentéssel bír.

Ezek mind bele vannak kódolva a területbe, mint egy geometriai üzenet.

Ezek részben arra is használatosak voltak állítólag, hogy az időt, illetve az idő múlását mérjék vele, ugyanis egyes elemek a Holdat a Napot, és a Föld pozícióját határozhatták meg a múltban.

Ugyanakkor szolgálhatott egyfajta kozmikus térképként is, melyek végérvényesen kiolvasva megtudhatnánk, honnan érkeztek az égi istenek, akiket az ősi Földön élő népek tiszteltek.

Dr. Cunningham szerint a világ tele van hasonló területekkel, és minden monolitikus régió valójában egy-egy geometriai és csillagászati kódot tartalmaz. Ha ezeket az üzeneteket világszerte megfejtenénk, és összeraknánk, megkaphatnánk az emberiség múltjának teljes történetét...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek történelem ősi tudás


Megtekintések száma: 231470

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet