Különös eltűnésből gyilkosság?

2015. szeptember 4., péntek
"Félek!" - Ez volt az utolsó sms-e Alesha Bellnek, később egy tűzrakóhelyen találták meg a csontjait. Rejtélyes eltűnésből gyilkosság? Mi történhetett?

"Anya, ha sikerül hazajutnom, szükségem lesz rád! Félek!" - így hangzott Alesha Bell utolsó, egyben hátborzongató szöveges üzenete, melyet telefonjáról küldött anyjának, mielőtt örökre nyoma veszett Július 24-én.

[pullquote]"Ez volt az utolsó, amikor hallottam felőle" - nyilatkozta az anya.[/pullquote]

Az ohioi hatóságok most úgy tűnik megtalálták a lányt, legalábbis ami maradt belőle. Alsha Bellből ugyanis csak a csontjai maradtak meg, melyek egy tűzrakóhelyen találtak meg egy ház hátsó udvarán. A ház egyébként egy drogkereskedő tulajdonában volt, így hamar meglett az első és egyben legfontosabb gyanúsított is az ő személyében.

Az illetőt James Brooksnak hívták. 40 éves, és korábban volt már több letartóztatása. Állítólag köze lehet egy másik lány, a 22 éves Jasmaine Smith eltűnéséhez is. Jasmaine ismerte Brookst, így elég nagy a valószínűsége, hogy a férfinek köze lehet az ő eltűnéséhez is.

eltunt-lany

A hatóságok minden kétséget kizáróan azonosították a tűzrakóhelyen talált csontokat és megállapították, hogy Alshe csontjai. A halál oka azonban ismeretlen, mivel rengeteget bizonyíték elégett, így az sem kizárt, hogy soha nem jönnek rá, hogyan is halt meg a lány, hacsak Brooks nem kezd el beszélni.

A helyi lányok most félnek. Félnek, mert bármelyikük lehetett volna Alesha vagy Jasmaine helyében. Egyik pillanatban még önfeledten tartunk hazafelé az úton, a másik pillanatban találkozunk egy ismeretlen idegennek, majd azon kapjuk magunkhat, hogy félünk, már nem hisszük, hogy valaha hazajutunk.

rejtély rejtélyek bizarr gyilkosság


Megtekintések száma: 9340

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet