Különös, fénylő szivar alakú ufót fotóztak Irvine felett

2019. augusztus 25., vasárnap




Egy feltűnő, felhőktől teljesen eltérő tárgyat kaptak lencsevégre valahol Irvine felett. A jelenségnek több tucat szemtanúja is volt.

Vajon mi lehet a nemrég Irvine egén látott különös, szivar alakú tárgy? Különleges légköri jelenség? Valamilyen léggömb? Vagy az, amire sokan gondolnak: idegen szerkezet?

Senki sem tudja, hogy pontosan mi is látható az égen, de több tucat szemtanú vette észre, hogy van valami szokatlan a horizonton.

Először mindenki egy repülőnek vélte, de az emberek hamar rájöttek, hogy ilyen alakú repülő nincs.

Ráadásul a szóban forgó anomália nem csak szivar alakú volt, de erősen fénylett is.

A fényképet Heather Stewart készítette, aki korábban maga sem hitt a természetfeletti létezésében igazi materialistának vallotta magát.

Az este után azonban elgondolkodott, hogy valóban egyedül vagyunk-e a világegyetemben. A különös, fénylő valamire az égen Szombaton este 7 óra körül figyelt fel.

Először a fia vette észre az objektumot, ő mutatott fel az égre, amikor Hearher is meglátta a titokzatos valamit.

Korábban egyébként már számtalan alkalommal fotóztak Irvine egén különös, azonosítatlan objektumokat, furcsa légköri anomáliákat, mint például a fenti képen is látható.

A mostani esetnek több tucat szemtanúja volt városszerte, és a környező utcákban is.

Heather szerint úgy tűnt mintha a tárgy lefelé esne, vagy irányított ereszkedést végzett volna. Mintha egy hatalmas tűzlabda, vagy valamiféle szivar lett volna.

A szkeptikusok szerint egy a Föld légkörébe belépő űrszikla is lehetett akár, azonban ebben az elméletben még ők sem biztosak, de a felvételt elemezve nincs kizárva ennek a lehetősége sem.

Ráadásul a helyiek és a környék sem tud arról, hogy valahol jelentettek volna meteorit becsapódást, márpedig ha az volt, el kellett volna érnie a felszínt.

Így viszont továbbra is marad a rejtély, hogy vajon mit láthatott az égen több tucat ember…

paranormál rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 447327





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet