Különös formációt észleltek az égen - A HAARP működésbe lépett?

2017. február 6., hétfő




Sokak szerint valamiféle mesterségesen előidézett időjárási anomália, vagy egy titkos térkapu lehet.

Különféle elméletek láttak napvilágot arról a bizarr, tölcsérszerű formációról, mely nemrég az égen jelent meg a Proserpine-tó felett, az ausztráliai Queenslanden.

Több szemtanú is látta, és nem egy kép készült arról a fura valamiről, ami felbukkant az égen. Olyan volt, mint egy nagy tölcsér, de felhőből.

"Nagyon különös volt, soha nem láttunk még ilyet azelőtt. Először azt hittük, hogy ufó, de aztán mikor jobban megnéztük, láttuk, hogy egy nagyon furcsa alakú felhő." - nyilatkozta az egyik szemtanú, aki a saját szemeivel is látta ezt az anomáliát az égen.

A netre feltöltött kép alatt rengeteg teória és elmélet született arról, hogy mit is láthatunk a képen.

Lehet, hogy tényleg természetes jelenség, bár erre voksoltak a legkevesebben, és még a szkeptikusok is megjegyezték, hogy ilyen alakú felhőt még sehol sem fotóztak korábban.

Ráadásul az időjárási viszonyok sem indokolják a felhő furcsa alakját.

Olyan, mintha valami próbálná elszívni a felhőket, egy láthatatlan ponton keresztül, ezért merült fel sokakban, hogy talán egy portál kísérletnek lehetünk szemtanúi a képen.

Vagyis egy mesterséges térkaput nyitottak valakik, - vagy valamik - amin át a vákuum miatt beáramlik az anyag, és elkezdenek fogyni a felhők.

A szemtanúk, akik látták, azonban arról számoltak be, hogy ez a valami teljesen mozdulatlan volt, bár arról ők sincsenek meggyőződve, hogy egyfajta lassú áramlás történhetett, amit a távolból nem érzékeltek.

A térkapu technológia ma már létezik csak titokban tartják. Állítólag a CIA már az 50-es évek óta fejleszti, és a 70-es években sikerült működésre bírni egy olyan szerkezetet, mellyel egyik térpontról a másikra tudtak teleportálni.

Vagyis a rejtélyes fekete ruhások is hasonló technológiát használnak, ezért képesek a semmiből felbukkanni, majd teljesen nyomtalanul eltűnni.

Egy másik elmélet szerint maga a HAARP lépett működésbe, és annak a jele ez az égen látható tölcsér.

A HAARP antennarendszer hivatalosan le van állítva, azonban a legtöbb bennfentes információm szerint valójában még mindig üzemel.

Sőt, néhány éve olyan nagyüzemű időjárás manipulációs kísérletek zajlanak, melyek arra hivatottak, hogy megváltoztassák az ionoszféra összetételét, és a felhőrendszereket, valamint a globális időjárást.

Annyi biztos, hogy még a földhözragadtabb emberek szerint is túl különös ez a felhő ahhoz, hogy természetes jelenség legyen. De ha nem az, akkor vajon mi rá a magyarázat?

megmagyarázhatatlan összeesküvés haarp


Megtekintések száma: 28223





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet