Különös ködkupolát jelentettek Walesben

2016. december 5., hétfő




Észak-Walesben különös jelenségre lettek figyelmesek a helyiek, melyről fotókat is készítettek.

Különleges ködkupolának volt szemtanúja Wales vidékének lakossága. A különös alakú formációt először egy kutyát sétáltató nő vette észre reggel 8 óra körül.

A hőmérséklet azonnal 4 fokos süllyedt, ahogy a ködszerű ismeretlen jelenség megjelent.

Olyan volt, mint egy óriási tapadókorong az égből. Nagyon különös volt, és úgy nézett ki, mintha valami ufó szállt volna le, és burkolózott volna ködbe, hogy eltűnjön a kíváncsi szemek elől.

A helyiek közül többen is azt hitték, hogy egy idegen repülő tárgy lehet, azonban amikor elkezdett szertefoszlani, mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy nem másról van szó, mint egy ritka és különös légköri jelenségről.

Ilyen kupolák nem sűrűn fordulnak elő, de vannak olyan vidékek, ahol jóval gyakoribbak, mint máshol. Korábban is fordult már elő, hogy sötétben, a tisztáson tanyázó idegen űrhajóknak vélték ezeket a formációkat.

A szkeptikusok szerint az sem kizárt, hogy egyes ufó észlelésekre ezek a ködkupolák lehetnek a magyarázat.

A különös ködképződmény 10 percen át volt megfigyelhető, és egy viszonylag nagy területet fedett le, amelyen belül valószínűleg az ember az orráig sem látott volna el.

Maga a jelenség bárhol kialakulhat, ahol adottak az időjárási körülmények, és talaj felől elég meleg árad fölfelé.

Az összeesküvés elméletek hívőit azonban nem sikerült teljesen meggyőzni, és azt állítják, hogy ez a dóm, és a hasonló ködszerű alakzatok valójában idegen űrhajók álcái, akik a Föld közvetlen felszínén figyelnek meg minket.

érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 19150





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet