Különös kondenzcsíkot húzó azonosítatlan ufót láttak Devonban

2017. január 1., vasárnap
Az idegen tárgyak Mark Emmins helyi zenész vette észre, és rögzítette.

Az Exmouth Devon felett megpillantott objektum délután egy óra tájban vált láthatóvá egy rövid időre.

Azonban az objektum által húzott rejtélyes tüzes füstcsík később még három óra elteltével is látható volt az égen. Mark Emmins elmondása szerint éppen a szomszédjánál volt, Tyron Osrbonnál, amikor észrevették, hogy valami megjelent az égen.

Ez a valami egyre inkább fényleni kezdtet, majd úgy vették észre, hogy elkezd feléjük tartani. Tyron azt kérdezte: "Te is láttad azt az üstököst?"

Azonban utólag egészen biztosak benne, hogy ez nem egy üstökös volt, ugyanis egyenesen feléjük tartott egy ideig, és egyáltalán nem viselkedett úgy, mint egy klasszikus légkörbe hulló objektum.

Ráadásul az égbolton hat jól megkülönböztethető apró fénypont is felbukkant a fénylő, füstcsíkot húzó valamivel egy időben.

Egyértelműen egy nagy, és sokáig látható füstcsíkot hagyott, mely valószínűleg egy kondenzcsík lehetett. Magát a kondenzcsíkot 3 órával később is látták a szemtanúk a terület felett.

A titokzatos objektum maga, csak rövid ideig volt láthat, és viszonylag hamar köddé vált. Úgy tűnt el, hogy nem maradt nyoma.

Azonban a felvételeken jól látszik, hogy egyértelműen valamiféle tárgy lehetett. Sokak szerint a felvételen még a fémes anyag is látható, és jól beazonosíthatóan egy légi járműről lehet szó.

A zenész nem tudja pontosan, hogy mit láthatott, de abban biztos, hogy egy olyan dolognak volt szemtanúja, ami egyáltalán nem szokványos.

Az ufókkal foglalkozó ufó szakértők szerint ez egy idegen űrhajó volt, mely épp bekapcsolta az álcázó berendezését, majd eltűnt az éterben.

Mások szerint csak egy egyszerű optikai csalódásról lehet szó, ennek azonban ellentmond, hogy valóban látták az égen sokan ezt a valamit, és a kondenzcsíkot 3 órán át hátrahagyta.

A szkeptikusok azt is megemlítették, hogy talán egy nagyobb méretű repülőgép volt, és a kondenzcsík azért ennyire különleges, mert megvilágítja a napfény.

Azonban ez magát a hirtelen eltűnő repülőt nem magyarázza meg. Talán egy idő avgy térugrást végrehajtó objektumot sikerült lencsevégre kapni Devon felett?

Vagy valami mást?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 18786

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet