Különös lényt filmeztek le Alaszkában

2016. november 30., szerda
Egy rejtélyes, ismeretlen tengeri élőlény hátát sikerült lefilmeznie egy férfinek, miközben egy gleccser összeomlását rögzítette.

Különös dolognak volt szemtanúja egy alaszkai férfi, miközben arról szeretett volna filmet készíteni, hogyan töredezik le a jég, majd omlik össze a gleccser a környező vidékeken.

A hatalmas, úszó, több tonnás jégtáblák között aztán felsejlik valami fekete pont a vízen. A fekete pontok megsokasodtak, majd egymás után kezdtek úszni, mintha csak egy óriási lény hátából türemkednének ki.

Az eseményeket a megdöbbent férfi természetesen rögzítette, így a videón mi is megcsodálhatjuk azt a titokzatos lényt, amiről senki sem tudja, hogy micsoda lehet. A felvételt többen is megnézték már, mióta fel van töltve a Youtube-ra, de eddig senki sem tudott megfelelő magyarázattal előállni a lény fajtáját illetően.

Sokan úgy sejtik, hogy ez egy több méter hosszú, farokkal és hosszú nyakkal rendelkező lény lehet, hasonlóan a Loch ness-i szörnyhöz.

Mások úgy vélik, hogy a legendás sarki idegen lényt, a Ningent sikerült lencsevégre kapni, miközben a víz alatt manőverezett.

Megint mások szerint ez egy óriási, víz alatt úszó sárkány lehet. A sárkány elméletnek sok komoly követője van, az utóbbi években ugyanis többen azt állították, hogy láttak sárkányra hasonlító lényeket Amerikai egén, de a világ más tájain is.

Ezen elmélet hívei szerint a sárkányok a nagy, 65 millió évvel ezelőtti kihalást túlélő dinoszauruszok leszármazottai, melyek az emberekkel egy időben éltek a múltban, és mára már csak néhány példányuk maradhatott fenn.

Valószínűleg azért sikerült felvenni a lényt mozgás közben, mert az a gleccser alatti alagutakban tanyázhatott, és a gleccser összeomlása felébreszthette a mély álmából.

Mások bálnára, vagy valami hasonló nagyméretű állatra tippelnek, azonban a kiálló fekete részek miatt egyelőre nem biztos azt élőlény pontos kiléte.

paranormál megmagyarázhatatlan szörny szörnyek mélytengeri szörny


Megtekintések száma: 70623

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet