Kurkumával győzte le a rákot: a gyógyszeripar értetlenül áll a dolog előtt!

2017. július 13., csütörtök
Létezik alternatíva a rák ellen, csak ezt még mindig nem akarják beismerni! – állítják egyre többen.

Hihetetlen mértékben elfajult a világ. Nem elég, hogy egyre több modernnek gondolt, de valójában 50 éve létező és változtatás nélkül alkalmazott kemoterápiás koktélokról derül ki, hogy képesek rákot okozni a szervezetben, tehát nem segítenek, mindeközben a természetes alternatívákról mélyen hallgat mindenki.

Kiváltképp a gyógyszeripar, melynek nem érdeke meggyógyítani az embereket, mivel abban "nincs pénz".

Ennek ellenére egyre többeknek nyílik fel a szeme, és látják meg a népi gyógymódok lehetőségét, és azt, hogy ezekkel a remediákkal bármilyen betegségből fel lehet épülni.

A Nagy-Britanniában élő Vicky Stewart váratlanul nézett szembe a betegséggel, és szinte sokként érte a diagnózisa. A fiatal nőnél rákos sejteket, és tumorokat találtak, és azt mondták neki, hogy agresszív kemoterápiás kezelésre lesz szüksége.

Ezzel meg is írta volna a halálos ítéletét, azonban elhatározta, hogy nem megy bele a kezelésekbe, és egy alternatív utat választ, dupla vagy semmi alapon.

Rengeteg dolognak utánanézett, majd végül amellett döntött, hogy egy szuperételt, a kurkumát kell fogyasztania nagy mennyiségben. El is kezdte bevezetni az étrendjébe, miközben orvosai folyamatosan lebeszélték róla, állítva, hogy nincs semmilyen rákellenes hatása.

A nő azonban nem hitt nekik, sokkal inkább hitt önmagában, és abban, hogy segíthet neki a szuperétel, és a természetes étrend.

Vicky végül aztán mindenkire rácáfolt, és nem csak túlélte a rákot, de évekkel később is teljesen tünetmentes.

A rák semmi jelét nem tapasztalja magán. 44 évesen Vicky Stewart most egy nagyobb kutatási projekt középpontjában áll, mert a rákkutatókat teljesen lenyűgözte, ahogy legyőzte betegségét.

A nő állítása szeriont a kurkuma egy természetes rákellenes szer, és ezt a gyógyszeripar is tudja, csak nem hirdeti, mivel nem áll érdekében, hogy az emberek a természetes alternatívák után nyúljanak, amiknek ráadásul még komolyabb mellékhatásaik sincsenek.

Pedig a hatás igazolt, ezt számos független - tehát nem a gyógyszeripar által "megvásárolt - tanulmány igazolja.

A UCLA által levezetett lektorált, kontroll csoportos kutatások kimutatták, hogy a kurkuma természetesen blokkolja a rákos sejteket, de több mint 9 tanulmány azt is kimutatta, hogy a kurkuma a daganatok méretét óriási 81%-os mértékben csökkenti.

A kurkuma gyakorlatilag visszafejleszti a rákos sejteket, így sejt apoptózis, azaz sejt öngyilkosság következik be.

Nem véletlen tehát, hogy keleten a kurkumát, és más hozzá hasonló növényt csodaszerként tartanak számon. Az Ajurvédikus orvoslás ugyanis mindig is több ezer évvel előrébb járt a tapasztalati tudás terén, mint a modern orvoslás.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rákgyógyszer feltáró alternatív gyógyászat gyógyszeripar


Megtekintések száma: 90738

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet