Kurt Russel civil pilótaként volt szemtanúja a Phoenix-fényeknek?

2017. május 21., vasárnap
Megdöbbentő dolgot állított, amit alá tud támasztani egykori repülési naplóival is!

Olyan dolgot állított egy interjúban Kurt Russel, ami alaposan felforgathatja a híres, és egyben talán legtöbb szemtanú által látott ufójelenséget, a Phoenix fényeket.

Ugyanis azt állítja, hogy nem csak hogy látta, de közvetlenül tudta megfigyelni ezeket a fényeket a levegőből, civil pilótaként.

Egy interjúban egy színésztársával, Chris Prattel volt jelen, és a kötetlennek ható beszélgetés során rákanyarodtak a Phoenix fények által elhíresült, közel 20.000 szemtanú által észlelt fényekre, melyek V alakban repültek az égen az éjszakai égbolton.

Mind a mai napig az egyik legnagyobb és legjobban dokumentált - több ezer szemtanúról van szó - ufó jelenségnek tartják a Roswellben 1947-ben bekövetkezett incidens óta.

De mi történt Arizona felett 2 évtizeddel ezelőtt?

1997 március 13-án több ezer ember állította, hogy egy időben voltak tanúi a megmagyarázhatatlan Phoenix fényeknek Arizonában, az éjszakai égbolton. És hogy jön ide pontosan Kurt Russel? Nos, az idős, de még mindig toppon lévő színész nem viccelt, tényleg látta közvetlen közelről a fényeket.Elmondása szerit épp civil pilótaként tartózkodott a levegőben, amikor látta, hogy a közeli reptér feletti horizonton tökéletes V alakot alkotó fényforrások láthatóak. Nem tulajdonított túl nagy jelentőséget neki annak ellenére, hogy soha azelőtt nem látott hasonlót.

Aznap mikor hazament, másnapra el is felejtette az egészet.

Elmondása szerint körülbelül 2 éves később, felesége épp a tévét nézte, és miközben hazaért, beszélgetni kezdtek. Kurt Russel aztán elkezdett egyre jobban figyelni a tévére, amiben épp a Phoenix felett látható fényekről beszéltek, mint a modern éra legjobban dokumentált, leghíresebb ufó észleléséről.

Ekkor döbbent meg, és esett le neki, hogy ezeket a fényeket látta ő is az égbolton, amikor a levegőben volt gépével.

Sőt, azt mondta az interjúban, hogy úgy érezte, mintha egészen addig a pillanatig abszolút nem is lett volna az emlékei között az eset, és számára ez volt az egyik legbizarrabb pont az egészben.

Hogy pontosan mit láthatott, és hogy az amerikai lakosok mit láthattak aznap, már sosem tudjuk meg, de talán léteznek titkos akták, melynek keretében a hadsereg és a kormányzat kivizsgálta az incidenst, csak épp a válaszokat nem kötötte a földi halandók orrára…

OSZD MEG másokkal is! 

hihetetlen megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 278973

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet