Kutatások igazolják, hogy rákkeltő, mégis napi szinten fogyasztjuk, és a gyerekeinknek is adjuk!

2017. július 29., szombat
Döbbenetes lebuktató videó arról, hogyan is készül. A Rákkutató Intézet szerint is képes daganatos megbetegedéseket okozni. Erről miért nem beszél a média?

Van egy dolog, amit te is, mi is, és a gyerekeink is napi szinten fogyasztanak annak ellenére, hogy erősen rákkeltő lehet. Egy olyan dologról lesz most szó, amiről a média érthetetlen okokból nem sokat beszél - időnként azért előkerül - mégis a hétköznapjainkat is érinti.

Annál is inkább, mert a Rákkutató Intézet szerint is rákkeltőnek számítanak egyes összetevői.

Vagyis sejtmérgeket fogyasztunk általa, és erről a legtöbbet gyanútlanul semmit sem tudnak... Tudni akarod, hogy pontosan mi ez, és hogyan készül? Akkor kapaszkodj, mert hátborzongató tényfeltárás következik.

Az egyik legelterjedtebb termék a világon a virsli. Sajnos gyermekeinknek is szinte napi szinten adjuk, ami óriási hiba és ezzel nagy veszélybe sodorjuk őket. A virsli nagy feldolgozó gyárakban húsipari melléktermékekből, és rendkívül rossz körülmények között készül.

Nem véletlen, hogy szokták mondani a virslire, hogyha megtudod, hogyan készül, soha többé nem fogsz belőle enni.

A lényeg az, hogy mindenféle bizarr és egyáltalán nem egészséges mellékterméket adagolnak hozzá a készítés során. gyakorlatilag nem másról van szó, mint élelmiszerpari szemétről, ami már nem kell sehova és semmibe. Lábak, fejek, szemek, zsírszövet, bőr, és egyéb nyesedékek. Biológiai hulladékok.

Ezek a maradványokat megdarálják, majd összekeverve egy sűrű pasztát készítenek belőle.

Ezzel még önmagában nem is lenne gond, hiszen akinek ezek után is van gusztusa hozzá, annak jó évágyat kívánunk. Azonban azzal már komoly probléma van, hogy ezek után hihetetlen mennyiségű vegyi anyagot adagolnak a virslihez.

Erre azért van szükség, mert a virsli íze ilyenkor még teljesen ehetetlen a sok hulladéktól, ami benne van. Ahhoz, hogy ehető és eladható legyen, fel kell javítani az ízét, elnyomni a rossz ízeket, ehhez pedig a szervezetet különféle vegyi anyag koktélokkal kell becsapni, mint a hatalmas mennyiségű só, vagy a nátrium-glutamát, kukorica szirup, nitrátok és ízfokozók.

Az Amerikai Rákkutató Intézet korábban egy vizsgálat keretében kimutatta, hogy ezen a virslitermékek, és más, hasonló eljárással készült élelmiszerek akár 20%-kal növelhetik a hasnyálmirigyrák kockázatát. Egy független hawaii-i tanulmány szerint ez az arány 70%(!).

A tény tehát a következő, amit a Rákkutató Intézet is állított: napi 1 virsli vagy hot-dog fogyasztása minimum 20%-al növeli a vastag- és végbélrák kialakulásának kockázatát.

Mindezt nagy nyomás hatására tette meg az intézet, mivel szoros összefonódásban van az élelmiszeriparral, azonban egyre több független kutatás jelent meg, és ezek hatására be kellett ismerniük a nyilvánvalót, mielőtt nagyobb botrány lenne abból, hogy szándékosan eltitkolják.

Az azonban továbbra sem érdekük, hogy erről széles körben tudjanak az emberek. Hiszen a rák jó az onkológia iparának, és az élelmiszeriparnak is, hiszen tovább termelheti a szennyet, ami megbetegíti az embereket. És mint tudjuk, a betegek azonnal "fizetőképes keresletté" válnak az egészségügyben.

OSZD MEG másokkal is! 

egészség rák feltáró élelmiszeripar


Megtekintések száma: 123555

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet