Kutatók jöttek rá, mi történik az agyunkkal és a tudattal a halál után!

2018. április 27., péntek




Nagy volt a megdöbbenés: a paranormális világ áttörés küszöbén?

A halál utáni élet, illetve egyáltalán az, hogy pontosan mi vár ránk, a tudatunkra, a lelkünkre és az agyra a halál után, régóta próbálak választ találni.

Egyre több a bizonyíték arra vonatkozóan, hogy van valami.

Nem halunk meg, csak elbomlik a test, de egyfajta kvantumenergiaként még a tudatunk vagy a lelkünk - esetleg mindkettő - megmarad, és elvegyül az univerzumban.

Kutatók szerint ha igazuk van, akkor a tudat egy olyan kvantuminformáció massza, ami túléli a teret és az időt, így az elmúlás nem értelmezhető rá...

Egy csapat agykutató megfejtette a rejtélyt, aztán rájöttek, hogy ezt a problémát már megoldották 1980-ban.

A szív leállása után az agy még működik néhány percig. Viszont ahogy megszűnik az agy vér-, illetve oxigénellátása, az agy 20-40 másodpercen belül átmegy alvó módba. Ez történik a halál első néhány percében.

Ezekben a pillanatokban megpróbálja tartalékolni a megmaradt energiáit. Ha még marad neki, akkor a szív újraindításával még vissza lehet hozni az életbe. Egy 1980-as kutatásból már sejtettek hasonlót.

Sőt, egy akkori Star Trek epizód is tárgyalta a témát.

A halál utáni dolgok bizonytalanságának megfejtése azért is fontos, mert ha kiderülne, hogy van a létezésnek egy a Földinél is magasabb, halál utáni formája, az mindent megváltoztatna.

Az életről alkotott képünket, annak fontosságát, valamint a vallásokat is.

Egy jó része a vallásoknak nem tudna mit kezdeni a helyzettel, és ideológiai kártyavárként omlanának össze.

Az emberek és a társadalom szerkezetére, viselkedésére is kihatna egy ilyen megdöbbentő felfedezés, tehát a tudósok és paranormális kutatók felelőssége hatalmas abban, hogy végső válaszokat találjanak...

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen összeesküvés bizarr történelem szeptember 11 belső munka


Megtekintések száma: 68068





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet