Kvantum lebegtetés - ezen a technológián alapulnak az ufók, így építették a piramisokat is?

2021. augusztus 6., péntek




Látványos és egyben megdöbbentő felvétel a kvantum lebegtetés jelenségéről, és a mögötte álló technológiáról.

Léteznek talaj felett lebegő járművek a sci-fi filmek világán kívül is, ez nem vitás. A világszerte észlelhető repülő korongok, fénylő diszkoszok és csészealjak mind egy olyan technológián alapulnak, melyet az emberi is ismer már egy jó ideje.

Sőt, egyes összeesküvés elméletek szerint annak idején az 1947-ben Roswellben lezuhant csészealj műszaki megoldásai adták az ihletet a tudósoknak.

Miről is van szó?

Egy olyan különleges lebegtetési rendszerről, mely képes a tárgyakat úgy a levegőbe emelni, hogy nincs semmiféle anyag, vagy részecskekibocsátás.

A csészealj észlelések egyikében sem írtak le olyat, hogy a korongok nyomot hagytak volna az égen. Ezek az ufók rendszerint hangtalanul, időnként a fizikát meghazudtoló manőverekkel cikáznak az égen.

Sokak szerint a technológia, amit használnak, nem más, mint a kvantum lebegtetés.

Mint írtuk, ezt az emberiség is ismeri, és talán épp az idegentől sajátítottuk el, csak sokkal kezdetlegesebb formában. A videóban látványos bemutatóval szemléltették, hol tart ma ez a technika. Egy 500 mikrométer vastagságú zafírkristályos lemezt réz-oxidos kerámiás oldattal vontak be, és -185 fokra hűtötték.

Az így előkészített korong mágneses terekben képes lebegni, illetve egy jól meghatározott területen mozogni.

Látható, hogy akár mozdulatlanul is képes maradni, akárcsak a világszerte észlelt idegen tárgyak

Ezzel a mágneses térben lehet tartani a tárgyakat, még akkor is, ha semmiben lebeg, ugyanis a mágnesek felette helyezkednek el.

Az idegenek térhajtóműve inkább csillagkori, és terek, és időpontok közötti utazásra való, de itt a Földön egy a kvantum lebegtetés elvén működő szerkezet tartja őket a levegőben - állítják az ufó szakértők világszerte.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika ufók idegenek kvantumfizika


Megtekintések száma: 174030





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet