Kvantumfizika: bizonyítékok vannak rá, hogy a lélek szűnik meg a test halála után!

2022. április 22., péntek
Más anyagi formába alakulunk, de nem szűnik meg a létezés.

A kvantumfizika már régóta sejteti, hogy egy másik valóság áll a másik oldalon.

Azaz vár minket valamin azután, hogy az agyunk lekapcsol,a sejtjeink pedig végleg leállnak működni, és a testünk meghal.

A halál valójában ugyanis nem létezik.

A halál egy illúzió, nem több. Egy állomás. Olyan, mint amikor a hernyóból a bábozódás során lepke lesz.

A báb elhal, de az élőlény maga tovább él, egy körforgás következő lépcsőjeként. Sokak szerint a halál is egy ilyen lépcső, belépés egy másik létbe.

Ez a lét pedig feltehetően egy másik dimenzió, vagy pedig egy magasabb szintű asztrális létezés lehet.

A kvantumfizika azt mondja, hogy a halál egy körforgási folyamat része, amit az anyagi világban és mérni, érzékelni lehet.

Egy biológiai test halála és lebomlása egy dolog. De ilyenkor végtelen energia szabadul ki, ez az energia pedig az emberi lélek, mely visszatalál a kozmoszba. Ha mindehhez hozzávesszük a multiverzumok létét, akkor valóban egyszerre élünk, és halottak vagyunk.

Ez a két létállapot ugyanis csak két eltérő formája a léleknek. A mikor a hús börtönébe zárva veszünk fel egy alakot, azt nevezzük itt a Földön élőnek.

Mégis rettentően fél mindenki a haláltól, amikor végre megszabadul lelkünk ettől a béklyótól, és újra szabad lesz.

"Van valami, amit nem tudunk még megmagyarázni. Az emberi szellem olyan, mint elektromos impulzusok sorozata, képes egybeállni egy masszába, és nem veszt energiát" - állítják a tudósok.

A halál folyamatakor már többször mértek rejtélyes energialeadásokat.

A testből ilyenkor nagymértékben távozik energia, és azt sem szabad elfelejteni és figyelmen kívül hagyni, hogy 21 grammal mindig könnyebbek leszünk.

Sokak szerint azért, mert ennyi a belső én,a lélek súlya. Az az asztrális test, mely távozik a kozmosz végtelen energiamezejére, mindössze 21 grammos.

A tudomány számára még rengeteg megválasolatlan kérdés van kavntumfizikai szinten,d e az mára már világossá vált a tudósok számára, hogy a halál valójában tényleg csak valamiféle átmenet lehet ét állapot között.

Az anyag nem vész el, csak egy jellegezetes átalakuláson megy végbe kvantumfizkai szinten.

Végső soron a lélekvándorlás bizonyítékai is lehetnek ezek az összefüggések, hiszen számos esetben bizonyítható volt, hogy egyes emberek többször születtek már le ide a Földre....

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány túlvilág bizarr kvantumfizika


Megtekintések száma: 158199

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet