Kvantumfizika bizonyítja: Isten igen is, létezik!

2018. március 25., vasárnap
Egyre többen értenek egyet a tudósok körében, hogy Isten léte bizonyítható, és hamarosan találkozhatunk vele a kvantumfizika kérdéseinek megválaszolásával!

Visszatérhetünk a forráshoz?

Ahoz a végső eredőhöz, ahonnan mi is származunk? Ahonnan a tudatunk, a fajunk, és a teljes emberi genetikai készlet származik...

Létre lettünk hozva. Hogy mi vagy ki által, az egyelőre kérdés, de egy alkotott dolog az emberi faj, akárcsak minden dolog az univerzumban.

Sokak világfelfogása az, hogy az emberiség Isten műve. Mi vagyunk a nagy projektje, a lények, akiket a saját képmására teremtett.

Ez le is van írva a Bibliában.

A teremtő tehát bizonyos tekintetben hasonlíthat ránk. Azonban a tudomány sok-sok évtizednyi vizsgálódás után sem tudta még megfejteni, hogy hogyan jött létre a világ, és mi magunk hogyana alakulhattunk ki.

Sokan úgy gondolják, hogy kizárt, hogy ez az egész a véletlenek közrejátszása és a szerencse műve lenne.

Akik így gondolják, azok az Intelligens tervezés elméletében hisznek: hogy egy felsőbb erő, egy Isten minden alaposan megtervezett és eleve elrendeltetett.

Ha így van, akkor pedig csak akkor fogunke rre konkrét bizonyítékokat találni, hogy képesek vagyunk a kvantumfizika legmélyére ásni.

A kvantumjelenségek egy jó része ugyanis ellentmond a jelenleg általunk ismert fizikai szabályoknak. Vagyis ez azt jelenti, hogy néhány éven, évtizeden belül - amikor sikerül ezeket még jobban megérteni, vizsgálni - kidobhatjuk a jelenegi fizika és kémia tankönyveket.

A kvantum összefonódás rejtélye, vagy az Einstein-Rosen híd sajátosságai mind olyan dolgok, amiket a tudósok nem tudnak megmagyarázni.

Ezek pedig egytől egyig közelebb vihetnek minket a teremtőhöz.

Ha ugyanis sikerül megértenünk azt, hogy a kvantumszinteken miért zajlik és működik teljesen máshogy a világ, akkor egy lépéssel beljenbb lehetünk.

És minden egyes ilyen lépéssel jobban megismerjük önmagunkat is. És azt, hogyan működik a kozmosz. Azt ugyanis senki sem tudja, mi lehet a világűr. Egyesek szerint egy kivetülés, egyfajta hologram.

Mások szerint egy kozmikus lény agya az egész, és az anomáliák szűr, kivetült gondolatok.

Megint mások szerint egy sejt belsejében lévő térben vagyunk... az az ijesztp, hogy gyakorlatilag bármi lehetséges, hiszen semmit sem tudunk azon kívül, hogy az univerzumunk egy 11 dimenziós térben tágul tovább a végtelen időkig...

A kvantumfizika megismerése, és feltárása, az itt tett nagy felfedezések lehetnek tehát a kulcsai annak, hogy közelebb kerüljön a világunk megértéséhez.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen bizarr kvantumfizika


Megtekintések száma: 89698

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet